Кметът на Перник Станислав Владимиров обясни защо си говори с

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров обясни защо си говори с
Коментари Харесай

Защо кметът на Перник си говори с Борисов,не с БСП

Кметът на Перник Станислав Владимиров изясни за какво си приказва с премиера Борисов, само че не и с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Българска социалистическа партия смъкна доверието си от него поради нараснала такса боклук в квартала на богатите, който назовават пернишкия Бевърли хилс.

Комуникацията ми с премиера е добра и такава би трябвало да бъде сред един кмет и един министър председател, сподели Владимиров пред БНР и добави, че в спешни обстановки би трябвало да приказва с българския министър председател, а не с този на Полша или на Сърбия.

Станислав Владимиров изрично съобщи, че не счита самичък непринудено да напуща Българска социалистическа партия, само че изрече голямото си отчаяние от двойните стандарти в Столетницата и ръководството й като еднолично сдружение.

Двойният критерий и двойните стандарти в Българска социалистическа партия не вещаят нищо положително, разяснява кметът на Перник. Той е на мнение, че към редица партийни членове и кметове, определени с листата на Българска социалистическа партия, се подхожда „ с двоен критерий “.

„ Горчилката и неприятното персонално отношение на ръководителя към избрани партийни фрагменти, освен към мен, то си има цяла поредност от гафове, които моята партия преди изборите прави, и тези гафове са извънредно несъответстващи и необясними “, разяснява още той в предаването „ Преди всички “.

Владимиров е безапелационен, че не може партийната телевизия да си разрешава „ по подобен метод да ругатни президента “, който е бил „ това знаме “, което Корнелия Нинова непрекъснато е развявала като най-голямата си победа.

„ И аз не знам какво се е случило там, с цел да се промени това отношение. Също няма логичност в отношението към мен, тъй като се търсеше просто мотив да ме ударят чисто вътрешнопартийно “, уточни Владимиров.

Станислав Владимиров разясни, че от началото на своя мандат е усещал поддръжка от страна на партията и партийни членове, само че в никакъв случай до момента не е усещал поддръжка от ръководителя на партията Корнелия Нинова. „ Което е тъжно и има една гадна горчилка, тъй като един водач би трябвало да събира и да сплотява, а не да разделя и да има друг метод към другите си партийни фрагменти “, сподели още той.

Според него Георги Гергов е изваден като „ комфортното чучело на един богат човек, който, виждате ли, стопира развиването на партията “. Беше изключен без спазването на никакви правила, съобщи Станислав Владимиров.

„ Ако на политическия терен са единствено партии от лидерски вид, единствено партии вид Едноличен търговец - „ еднолична компания “, това не вещае нищо положително за България. Лошото е, че пътят, по който е поела моята партия, е тъкмо в тази посока “, означи още той.

По мотив наводненията кметът на Перник съобщи: „ Ситуацията беше извънредно напрегната и сериозна, само че със прекъсването на дъждовете, с построяването на насипи нещата започнаха да се възстановяват. Щетите за семействата са големи. В момента се разказват вредите, с цел да може по най-бързия метод да окомплектоваме цялата документи и тя да бъде изпратена в междуведомствената комисия за бедствия и повреди “.

След като големият воден приток предходната седмица замъти водата в язовир „ Студена “, в този момент към този момент тя е годна за пиянство, увери кметът на Перник. При изпускане на по-големи количества от язовира, река Струма щеше да усили още повече размера си и това щеше да сътвори по-големи проблеми за град Батановци, посочи още той.

„ Язовир „ Студена “ трябваше да стартира да се изпуска следено доста по-рано, а не да се изчака последния миг и да се изпускат тези огромни количества “, счита Станислав Владимиров. По думите му, в случай че е имало по-рано почнало изпускане, нямало да се наложи да бъдат изпускани по 7 500 литра в секунда по време на изобилните дъждове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР