Кметът на Община Варна Благомир Коцев беше избран за член

...
Кметът на Община Варна Благомир Коцев беше избран за член
Коментари Харесай

Благомир Коцев е избран на важен пост – вижте какъв

Кметът на Община Варна Благомир Коцев беше определен за член Управителния съвет на Националното съдружие на общините в Република България . Общото заседание на НСОРБ избра състава на Управителния и Контролния съвет за мандат 2023 – 2027 година посредством скрито гласоподаване от всички делегати на форума, който се организира в София.

Представители в управителния орган имат общините от всички региони в страната . За първи път, от основаването на сдружението преди 27 години, кмет на Община Варна е определен за член на УС на НСОРБ .

„ Моите цели ще бъдат свързаността и ускорение на доизграждането на Автомагистрала „ Хемус “, напредъкът на строителството на Автомагистрала „ Черно море “, ремонтът на „ Аспаруховия мост “, чието планиране стартира през 2024 година, а реализацията на главния ремонт ще бъде през 2025 година – все планове, които са значими за страната “ , съобщи кметът Благомир Коцев още при избирането му на Регионалното делегатско съвещание на общините от Североизточния регион за обмисляне.

За първи път кметовете на четирите най-големи града в страната влизат в управлението на НСОРБ , оповестиха още от сдружението.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР