Кметът на община Русе Пенчо Милков награди волейболистите от Дунав“

...
Кметът на община Русе Пенчо Милков награди волейболистите от Дунав“
Коментари Харесай

Награди за волейболните шампиони на „Дунав“ – Русе

Кметът на община Русе Пенчо Милков награди волейболистите от „ Дунав “ – Русе и техните треньори за триумфа им над тима на Етрополе и спечелването на Купата на България Висша лига . За своя триумф тимът получи статуетка „ Русе “ и грамоти .

„ Каквото и да кажа ще е малко, гордостта от триумфа продължава да е огромна. Купата носи наслада освен за вас и вашите треньори, а за фамилиите ви и целия град, на които показахте своята мощ “ , обърна се към треньорите и състезателите кметът.

По неговите думи общината прави всичко допустимо Българската федерация по волейбол да избира Русе за домашен мачове и огромни шампионати .

Награждаването. Снимка: Община Русе

„ До момента тимът има 13 изиграни мача, в които няма загуба, като насочваме вниманието си към Първенството за Висша лига “ , сподели старши-треньорът на тима Красимир Миронов.

Помощник-треньорът Данко Тонев показа, че най-силният миг по време на финалния мач за купата е бил, когато противниковият тим е имал преднина от 2 гейма . Русенските момчета са се мобилизирали по подобен метод, че от тотално надиграни да се трансфорат в звездите на шампионата.

На награждаването участваха още заместник-кметът Златомира Стефанова, ръководителят на Общинския съвет акад. Христо Белоев, шефът на Оперативна програма „ Спортни парцели “ Лачезар Иванов, мениджърът на СКВ „ Дунав “ Валери Андреев и членове на Комисията по младежта и спорта.

Награждаването. Снимка: Община Русе

Волейболистите на „ Дунав “ – Русе завоюваха Купата на България Висша лига, откакто надвиха в края на предходната седмица над Етрополе с 3:2 (20:25, 23:25, 25:15, 25:21, 15:9) в огромния край на конкуренцията, изигран в зала „ Левски София “.

Русенският отбор доближи до финала, откакто в предходния кръг победи Виктория Волей (Пловдив) , а противниците им от Етрополе отстраниха миналогодишния притежател на трофея Звездец (Горна Малина) .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР