Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до

...
Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до
Коментари Харесай

Кметът на община Мездра изпрати поздравителен адрес до Врачанския митрополит по случай неговия рожден ден

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати приветствен адрес до Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий по случай неговия рожден ден. 
Ваше Високопреосвещенство, 
Приемете най-сърдечни поздрави от името на Община Мездра и персонално от мое име по случай Вашия рожден ден, написа в приветствения адрес. За мен е голяма чест и привилегия да насочва своите благопожелания към Вас във връзка Вашия персонален празник. 
Вашите всеотдайни грижи за духовното израстване на миряните от Врачанска епархия са почтени за почитание. Вашата народополезна активност и престиж на труженик за одобряване на обичайните християнски полезности способстват за подсилване на доверието в обществото към Българската православна черква. 
Използвам предоставената ми опция, с цел да изкажа своята благодарност за оказаните във времето от Вас поддръжка и доброжелателно отношение към ръководената от мен институция. Надявам се плодотворното съдействие посред ни да продължи и отсега нататък. Нека посредством Вашите молебствия и благословия още дълги години жителите на община Мездра да получават небесна протекция и застъпничество. 
Приемете нашите благопожеланията Бог да Ви дарува с здраво здраве, духовни сили и доброплодни триумфи в виновното архиерейско служение! Нека Св. Дух обилно да осенява сърцето, разсъдъка и волята Ви! 
НА МНОГАЯ И БЛАГАЯ ЛЕТА, ВЛАДИКО! 

С почитание: 
ИВАН АСПАРУХОВ, 
Кмет на община Мездра
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР