Кметът на община Благоевград Илко Стоянов бе официален гост на

...
Кметът на община Благоевград Илко Стоянов бе официален гост на
Коментари Харесай

Отличиха победителите в Регионалното състезание по професии за „Най-добър млад готвач“ и „Най-добър млад сервитьор“

Кметът на община Благоевград Илко Стоянов бе формален посетител на церемонията по връчването на премиите в Регионалното съревнование по специалности в категориите за „ Най-добър млад готвач “ и „ Най-добър млад сервитьор “, хазаин на което беше ПГТЛП „ Гоце Делчев “ – Благоевград.

Кметът приветства шефове, учители и възпитаници с думите: „ За мен е чест и наслаждение да съм през днешния ден тук измежду Вас и да благодаря от името на Благоевград, че  създадохте тази хубава страст. Надявам се да успеем да организираме и национално съревнование, тук в Благоевград. Искам да ви пожелая да бъдете все по този начин положителни и сполучливи! Бъдете здрави! “.

Кметът Стоянов връчи грамоти на всички шефове, представители на професионални гимназии, които взеха присъединяване в тазгодишното съревнование.

Грамоти получиха всички състезатели, а първите трима и медали.

В Регионалното съревнование по специалности в Благоевград се включиха 16 учебни заведения от разнообразни области от Западна България. За събитието дойдоха възпитаници от Кюстендил, Перник, София – град, София – област, Пазарджик, Ловеч, Враца, Монтана и Видин.

На церемонията по награждаване участваха също началникът на РУО – Ивайло Златанов, шефът на отдел „ Образование “ в Община Благоевград – Симона Митова, Димитрина Иванова, шеф на ПГТЛП „ Гоце Делчев “-Благоевград, шефове на учебни заведения, учители.

Събитието стартира с осъществявания, показани от ФТА „ Пиринче “ към Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР