Кметът на община Банско Иван Кадев прие новия началник на

...
Кметът на община Банско Иван Кадев прие новия началник на
Коментари Харесай

Кметът на Банско прие новия началник на полицията

Кметът на община Банско Иван Кадев одобри новия шеф на РУ-Банско основен контрольор Кирил Стоянов. На първата им работна среща бе прегледана средата за сигурност в общината.

В диалога сред кмета и началника на полицейското ръководство бяха наранени тематики за запазване на публичния ред и опциите за застраховане на туристическия сезон, културните и спортните прояви от позиция на сигурността.

Кметът Кадев и гл.инспектор Стоянов разискаха опциите за финансиране на спомагателни полицейски сили по време на идния зимен туристически сезон, който стартира след три седмици. Присъствието на представители на полицейските служби от Гърция и Румъния в Банско стана обичайно през последните години и, по общо мнение, способства както за повишение сигурността на гостите, по този начин и за имиджа на Банско като спокойна и безвредна туристическа дестинация.

Предстоящите месеци ще натоварят силите на реда с спомагателни отговорности, поради туристическия сезон, идните надпревари за Световната купа по ски, Световното състезание по ски алпийски дисциплини за младежи и не на последно място – провокациите на пандемията. Затова, от особена значимост е положителното взаимоотношение сред локалната власт и силите на реда, разяснява кметът Иван Кадев.

Гл.инспектор Кирил Стоянов е роден през 1984 година в гр.Бургас. Новият шеф на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи идва в Банско от отдел „ Киберпрестъпност “ в ГДБОП.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР