Кметът на македонската столица Петре Шилегов премахва един от най-безумните

...
Кметът на македонската столица Петре Шилегов премахва един от най-безумните
Коментари Харесай

Скопие маха кораба на Груевски от р. Вардар

Кметът на македонската столица Петре Шилегов отстранява един от най-безумните и комични планове на избягалия някогашен министър председател Никола Груевски от центъра на Скопие, съобщи  БГНЕС.
Шилегов заяви, че са направени всички нужни документи за премахването на кораба от река Вардар в центъра на града, който бе поставен от режима на Груевски в границите на плана " Скопие 2014 ".

Собственикът на кораба има 30 дни за доброволното му унищожаване. Ако това не се случи, общинските управляващи са подсигурили нужните средства за " повдигането на кораба ", който може да провокира наводнения и други катаклизми в града, се споделя в формалното известие от столичната община.

По време на 10-годишното ръководство Груевски похарчи близо 1 милиарда евро за тоталната смяна на града. Той сложи стотици монументи, в това число и Триумфална арка, които задушават столицата и унищожават инфраструктурата. Повечето монументи бяха " излети " в сръбския металургичен цех " Йеремич ", в това число и този на Тодор Александров.

От края на 2018 година Груевски се намира в Унгария, където получи леговище от режима на Виктор Орбан. Той има тригодишна ефикасна присъда.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР