Кметът Костадин Димитров прие днес в заседателната зала на Община

...
Кметът Костадин Димитров прие днес в заседателната зала на Община
Коментари Харесай

Кметът към маричанки: Браво, момичета! Просто сте страхотни, благодарим ви!

Кметът Костадин Димитров одобри през днешния ден в заседателната зала на Община Пловдив женския волейболен тим на Марица. През уикенда жълто-сините завоюваха своята девета Купа на България, откакто победиха във финала ЦСКА (София) с 3:1 (25:22, 25:12, 22:25, 25:15) гейма.
„ Пловдив се гордее с вас. Ние ще създадем всичко допустимо да ви оказваме помощ от ден на ден и повече. Загатвам единствено, че се надявам да извършите нещо и за развиването на мъжкия волейбол. Благодарим ви! Браво, девойки, просто сте страхотни “, съобщи Костадин Димитров.
„ Ние сме горди от извоюваната купа. Със сигурност хората си мислят, че апетитът понижава, защото стават много трофеи и купи. Но ние ще продължаваме да пишем история и да се конкурираме с водещите софийски клубове в България. Благодаря на Община Пловдив за това, че постоянно ни е пособия “, сподели на собствен ред мениджърът на клуба Борис Халачев.
„ Аз съм един от най-големите ви почитатели. Не съм пропуснал мач, както в Пловдив, по този начин и на открито. Напълнихте ни душата в Унгария, в София, тъй че в кръга на шегата ще кажа, че по-добре всички ваши мачове да са на открито. Знам, че не всеки ден може да побеждаваш, само че се надявам, че оттук насетне това, което сме си сложили като цел, ще го реализираме “, съобщи ръководителят на Общинския съвет Атанас Узунов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР