Ключовото свойство на прахта е нейната скорост на утаяване. Скоростта

...
Ключовото свойство на прахта е нейната скорост на утаяване. Скоростта
Коментари Харесай

Прахта в дома ви всъщност е мъртва кожа

Ключовото свойство на прахта е нейната скорост на утаяване. Скоростта на утаяване дефинира какъв брой дълго една парченце може да остане във въздуха. Прахта варира по форма, размер и компактност толкоз доста, че това е най-ефективният метод да се очертае какво съставлява фината нечистотия и какво не.

Впоследствие мъртвите кафези от човешка кожа, при всяко от тези измервания, се смятат за прахуляк. И защото човек със приблизително количество повърхнина на кожата отделя 1000 кожни кафези на час, това значи, че доста от прахта във вашия дом и доста други места в действителност съдържа доста мъртва кожа.
6 неща, които вършат дома ни непрекъснато прашен
Прахът е на всички места към нас, както на открито, по този начин и вкъщи. Въпреки това, има някои спомагателни фактора, които трансформират домът в още по-...
Прочети повече
НИКОГА не почиствайте тези неща с прахосмукачка

Според откриватели от Imperial College London хората отделят към 200 милиона кожни кафези всеки час - и те би трябвало да отидат някъде, когато сме на закрито. Ако концепцията за прахуляк от кожата не ви харесва, би трябвало да знаете, че съгласно отчет на Американското химическо сдружение кожното масло, наречено сквален, естествено оказва помощ за понижаване на равнищата на озон в закрити пространства с до 15 %.

Как да намалите праха в дома си: неща, които можете да извършите

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР