Ключово за успеха бе търпението. Мачът започна и завърши по

...
Ключово за успеха бе търпението. Мачът започна и завърши по
Коментари Харесай

Николай Костов: Феновете трябва да помислят, огорчен съм

„ Ключово за триумфа бе търпението. Мачът стартира и приключи по един и същи метод. Няма какво толкоз да приказваме. Очаквах друго противопоставяне от страна на Етър. “

Това сподели треньорът Николай Костов след минималната победа на Левски над „ билярите “ от Велико Търново с 1:0 на „ Герена “.

„ Ако имаше друго развиване през първата част, мачът щеше да стане по-интересен. Може би тогава Етър щеше да търси равнене. Това, което си говорихме на полувремето, го изпълнихме. Доволен съм “, съобщи наставникът на „ сините “.

„ Срещу нашите класни нападатели всеки тим взима ограничения. Не чаках да се сблъскам с неща, които не знам дали би трябвало да ги разясня. Ние намерихме някакво движение през втората част и играта беше спряна поради почитателите ни. Те би трябвало да помислят, това не е прелестно. Огорчен съм. Трябва да се откри някакво решение. В играта към този момент се сработваме. Нормално е да се търси рационализиране. “

„ Асен Митков е добър млад наш състезател. Използвали сме го в много по-сериозни мачове. Добре се включва и съм удовлетворен. Спадна ни страстта след тези европейски мачове. Ще излезем от това положение, добре се развиваме “, добави Костов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР