Ключово послание отправи към българите служебният премиер Гълъб Донев.При инцидента

...
Ключово послание отправи към българите служебният премиер Гълъб Донев.При инцидента
Коментари Харесай

Гълъб Донев проговори за Тракия . Ключово послание

Ключово обръщение насочи към българите служебният министър председател Гълъб Донев.

При случая с преобърналия се рейс на " Тракия " видяхме, че пътят е един и дружно можем да се оправим, даже в най-тежките тествания. Катастрофата събра разнообразни хора по местоживеене, по възраст, даже и по възгледи. Впечатлен съм от светкавичната реакция на всички, които не подминаха случая. Граждани и ангажираните представителите на институциите по казуса демонстрираха рядко демонстриран синхрон, съобщи Донев преди съвещанието на Министерския съвет. Сръбският рейс, който катастрофира на „ Тракия ” превозваше 38 деца и 10 родители, които участваха във фолклорен фестивал в Слънчев бряг. Две от децата са в тежко положение и бяха оперирани в „ Пирогов ”.

Той благодари на институциите и лекарите, които са се отзовали на случая, които са били там, което е демонстрация на човещина, освен на дълг. И изрази вяра, че децата, настанени в " Пирогов ", ще се възстановят бързо.

Премиерът съобщи, че от Министерство на вътрешните работи чака сериозен надзор. " Да обърнем внимание на живота - тъй като в случай че ценим живота, личния и на този в насрещното платно, ще следваме закона вътре в нас ".

Министерски съвет ще прегледа като първа точка превъзмогване на бедственото състояние в Община Своге, по отношение на безводието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР