Ключовият момент във „Визия за България” е новата роля на

...
Ключовият момент във „Визия за България” е новата роля на
Коментари Харесай

Крум Зарков: Държавата трябва да участва, регулира, образова и лекува

Ключовият миг във „ Визия за България” е новата роля на страната, която би трябвало да взе участие, контролира, образова, лекува, да отбранява и да възнамерява. Тази роля е заложена с съответни ограничения в документа.

Това съобщи зам.-председател на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Крум Зарков. Той бе на среща с жители от Петрич, оповестиха от пресцентъра на партията.

Хората показаха мнение, рекомендации,становища и допълнения. Най-сериозна част от полемиката бяха демографските проблеми в региона.

Те обясниха, че има голямо текучество на популацията. От 55 000 души, половината емигрират трайно или работят в други страни. Гражданите и депутатите от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” бяха единни в мнението, че е извънредно време да се мине от стадий на констатиране на проблемите до стадий на тяхното решаването

„ Проблемите са плод на неналичието на държавност, която води до всеобща беднотия и обезлюдяване. Ако не действаме в този момент, на следващия ден ще е прекомерно късно”, сподели Крум Зарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР