Ключови рокади по върховете на основните приходни агенции на държавата

...
Ключови рокади по върховете на основните приходни агенции на държавата
Коментари Харесай

Данъчен експерт и шампион по културизъм оглавява НАП

Ключови рокади по върховете на главните приходни организации на страната - Национална агенция за приходите и Агенция " Митници ", направи в петък служебното държавно управление.

Уволнена бе шефката на Националната организация за приходите Галя Димитрова поради " редовно несъблюдение на служебните отговорности ", а на нейното място бе назначен Румен Спецов. През последните години той е съветник в региона на финансите и данъчното законодателство, само че е доста по-известен с сполучливата си кариера на културист и специалист по здравословно хранене.

Рокада бе направена и в управлението на Агенция " Митници ". На мястото на досегашния шеф Георги Костов застана някогашният шеф на институцията по време на кабинета " Орешарски " Павел Тонев. Мотивът за рокадата на финансовия министър Асен Василев са " ниски стандарти на качеството на работа ".

" Несправяне с работата "

Шефката на Национална агенция за приходите е заменена с решение на Министерски съвет, което е взето неприсъствено. През последните години някогашният министър председател Бойко Борисов постоянно хвалеше Национална агенция за приходите и митниците с " висока събираемост " и " рекорден спад на контрабандата на цигари ", само че в това време организациите се вихреха кавги.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР