Ключови експерти от А1 ще допринасят със своя опит за

...
Ключови експерти от А1 ще допринасят със своя опит за
Коментари Харесай

А1 стана официален партньор на УНСС

Ключови специалисти от А1 ще способстват със своя опит за рационализиране на образователните проекти и стратегии на УНСС
Споразумение за партньорство сред А1 и Университета за национално и международно стопанство подписаха публично през днешния ден Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България и проф. доктор Димитър Димитров, ректор на Университета за национално и международно стопанство (УНСС). В срещата участваха също и проф. доктор Цветана Стоянова, заместник-ректор „ Институционално и бизнес съдействие и студентски политики “ и доцент доктор Росен Кирилов, шеф на Междууниверситетския център за развиване на кариерата.

„ А1 е дълготраен сътрудник на УНСС, само че през днешния ден имаме удоволствието да преминем на ново равнище на нашето съдействие и да стартираме да способстваме с опита и знанията си за надграждането на образованието на възпитаниците на университета с образци от действителния бизнес. Вярвам, че поддръжката ни към преподавателите в основаване на по-близки до практиката образователни проекти и стратегии, ще бъде потребно освен за тяхната работа и студенти, само че и за развиването на стопанската система в България, “ съобщи Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България.

Сред близо 4000 чиновници на А1 има доста алумни на Университета за национално и международно стопанство, в това число и на мениджърски позиции. С новото партньорство сред А1 и УНСС младежите на прага на кариерния си път ще имат опция с изключение на теоретични познания, да черпят и от опита на одобрените експерти в А1 посредством образци от действителния бизнес. Като част от съдействието се планува присъединяване на специалисти от А1 в провеждането на лекции и на практика извършения за студентите от профилираните катедри на УНСС.

Друга опция за възпитаниците на висшето икономическо образователно заведение е да се включат в Лятната академия на А1 и да придобият действителен опит в бизнес среда, като работят по предпочитани за компанията планове. Традиционно тя се организира от юли до септември и участниците в нея получават скъпи познания и умения, под управлението на наставник от компанията, както и действителна опция да продължат своето кариерно развиване в компанията. А1 ще продължи своето интензивно присъединяване в кариерните конгреси, дни на отворените порти и други събития, проведени от УНСС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР