Ключът от падането на тази сглобка е в Бойко Борисов.

...
Ключът от падането на тази сглобка е в Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Фурия! Дончева нахлу в БНР и заяви: Треперя от ПП! Борисов да напусне сглобката и да спаси ГЕРБ

„ Ключът от рухването на тази сглобка е в Бойко Борисов. Те в действителност го държат през посолствата с този прославен лист „ Магнитски “ и той в действителност е поставил на тезгяха за продажба политическата си партия. Смятам, че ГЕРБ ще претърпи големи вреди на парламентарните избори, тъй като на подобен водач няма кой да му има вяра “. Това разяснява пред БНР Татяна Дончева – водачът на „ Движение 21 “, което е част от „ Левицата! “. Според нея Борисов няма доста време, с цел да излезе от актуалната сглобка и да избави „ остатъците “ от ГЕРБ.
„ Те може да не му разрешат, само че ще стане неудържимо ситуацията. Бойко Борисов би трябвало час по-скоро да напусне сглобката. За тази работа, несъмнено, му би трябвало оправдание, само че той това оправдание също би трябвало да си го откри. Аз персонално трептя от това каква импровизация могат да измислят тези хора. Особено във външнополитически проект това е най-удобното държавно управление да го употребявате за стръв, за някаква композиция, в която да изострят връзките Русия – Украйна, в случай че има потребност да се създадат спомагателни стъпки, да въвлекат други военни сили, да си обезпечат Черно море воюващите страни и така нататък Тези хора биха го създали, тъй като въобще няма да схващат какво вършат, тъй като всичко, което ще ги интересува, е дали посолството ще ги държи още на власт “, изрече мнението си тя. По думите й рисковете за България сега са повече от всеки път.
Татяна Дончева разяснява и миналите локални избори и представянето на „ Левицата! “:
„ Нямаме причина да сме недоволни от резултатите. В тези избори „ Левицата! “ можа да стъпи във всички области със съветници, кметове на общини и кметове на обитаеми места. Като първо присъединяване на локалните избори „ Левицата! “ се показа доста обичайно “.
Тя означи триумфа на обединението на местата, където е изработен сериозен опит левите обединения да играят обединени. По думите й това носи триумф, стига хората от всички обединения да имат вяра, че това е рецептата и че би трябвало да си подадат ръка.
Дончева акцентира обаче, че на национално равнище това не е допустимо:
„ Там, където има спорове, това не е допустимо. На централно равнище това е невероятно “.
Според нея би трябвало да има и причини и говорене, предопределено за „ ухото на трудовия човек “:
„ Автентичното ляво говорене и достоверното слагане на проблемите на трудовия човек във фокуса на политиката и надлежно създаване на стратегии и законодателни решения, които да обслужат този интерес, считам, че също ще бъде друго наложително изискване, с цел да сме в вярната посока “.
Дончева счита, че точно това е бил значителен детайл в резултата на Ваня Григорова в борбата за София. Според нея друго значително изискване е била конкуренцията и акцията на другите претенденти. За нея градската десница е „ завършила като полезности и цели, които прокламира от 30 години “.
„ Васил Терзиев не може нищо от политиката. Той няма обикновена харизма и ни минимум гений. Тези хора, които го сложиха, ще го употребяват, доколкото могат. /…/ Много скоро в Столичната община ще лъсне „ умеене “ на ПП-ДБ, каквото виждаме и в централната власт. Искрено съчувствам на същинските десни хора, които обясняваха, че с омерзение дали своят вот. Вие с омерзение или не хвърлихте полезностите си в канала. Смятам, че това обрече Демократична България и ДСБ на политическо привършване “.
Лидерът на „ Движение 21 “ е безапелационна, че на локално равнище в София няма да се повтори това, което се следи на национално равнище:
„ Бойко Борисов на процедура е поставил Политическа партия ГЕРБ на тезгяха в името на този запустял Магнитски “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР