Клубовете от Английската футболна лига гласуваха в подкрепа на идеята

...
Клубовете от Английската футболна лига гласуваха в подкрепа на идеята
Коментари Харесай

Английската футболна лига одобри петте смени

Клубовете от Английската футболна лига гласоподаваха в поддръжка на концепцията за въвеждане на петте смени по време на мач. Решението влиза в действие мигновено, а първият дуел, в който и двата тима ще могат да вършат по пет промени, е този сред и от Чемпиъншип в петък.

През август клубовете от Висшата лига гласоподаваха против петте смени и по този начин британският хайлайф остана единственото огромно състезание в Европа, в което тимовете могат да вършат единствено по 3 смени на мач. Въпреки решението на клубовете от Чемпиъншип, Лига 1 и Лига 2 да усилят с две промените си, малко евентуално е това да се случи и във Висшата лига преди края на сезона, твърди " Скай Спортс ".

Предложението има сериозна поддръжка, най-много измежду огромните клубове в елита, само че е изцяло допустимо да бъде блокирано от по-малките Мениджърите на и - и Пеп Гуардиола, се изрекоха в поддръжка на връщането на петте смени. Клоп разказа това " потребност ", а Гуардиола назова актуалната обстановка " злополука ". Мениджърът на националния тим на Англия Гарет Саутгейт също поддържа концепцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР