Клуб от Южна Америка ходи по нервите на шефовете на

...
Клуб от Южна Америка ходи по нервите на шефовете на
Коментари Харесай

Латиноси лазят по нервите на ЦСКА, второто попълнение на „червените“ ще е колумбиец

Клуб от Южна Америка върви по нервите на шефовете на ЦСКА, написа „ Мач Телеграф “.

Именно оттова идва второто ново попълнение на „ алените “. Той е колумбиец и трябваше да бъде показан преди дни, само че сред двете страни връзката върви постепенно и поради това въпросният състезател, чието име се пази в загадка, към момента не е подписал.

Все отново на „ Армията “ са оптимисти и напълно скоро се чака колумбиецът да бъде показан, като преди този момент подпише своя контракт.

До момента ЦСКА подписа единствено с един нов – бразилското ляво крило Маурисио Гарсес. Той пристигна чартърен от втородивизионния Бруске. Очакваше се скоро след него да бъде разгласен и втори нов, само че това се забави.

През есента „ алените “ имаха доста проблеми при крилата. Там единствен на равнище през по-голямата част от първия полусезон беше Георги Йомов. Формата на Йоан Бай и Яник Вилдсхют лъкатушеше. Французинът имаше моментни изригвания, само че като че ли се криеше в огромните мачове. Нидерландецът пък вбеси почитателите с безпределно неточния си мерник. Той вкара единствено един гол – на Рома при загубата с 2:3 в София.

Ако въпросният колумбиец пристигна в ЦСКА, то фланговите играчи в отбора на Стойчо Младенов даже ще станат повече, тъй като в тима са към този момент Георги Йомов, Йоан Бай, Яник-Сони Вилдсхют, както и първото зимно попълнение Маурусио Гарсес.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР