Клошари се нанесоха във вътрешния двор на жилищна кооперация и

...
Клошари се нанесоха във вътрешния двор на жилищна кооперация и
Коментари Харесай

Сигнал до Марица: Клошари окупираха частен терен в центъра...

Клошари се нанесоха във вътрешния двор на жилищна кооперация и вършат пакости. За това алармира пред " Марица " пловдивчанката Соня, която живее във въпросния блок " Мечта " на бул. " Шести септември ", зад сладкарница " Неделя ".

" Нанесоха се преди 2-3 седмици. По принцип са двама души, само че от време на време идва още един. Изчистили са си едно пространство, на което си лежат и и пият по през целия ден. Тоалетната им е под нашите прозорци. Сега са донесли някакви ламарини и хартии, като че ли пробват да си създадат барака и да се настанят за непрекъснато. Крещят, викат, вършат пакости в този частен терен ", описа Соня. Както тя, по този начин и съседите ѝ неведнъж са подавали недоволства във Второ районно. До момента обаче няма резултат.



" Като си отвориш прозорците, мирише нетърпимо. Притеснява ме, че се окупират много съществено. Ще стане ужасно ", тормози се пловдивчанката.

Всички жители на кооперацията са възмутени от протичащото се и се канят да предизвикват подписка и някой да се заеме с изгонването на клошарите.

Соня сподели, че преди време още веднъж е имало самонастанили се клошари, само че с доста старания живеещите в блока са съумели да ги прогонят. Сега обстановката се повтаря, а хората желаят подпомагане от способените органи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР