Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а

...
Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а
Коментари Харесай

Тити Папазов: С момичето имахме уговорка, беше голяма глупост

" Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а са скрити от мен ", изясни рапърът Тото

Тити Папазов приказва пред Нова тв за скандалния роман по време на ученическите си години, когато опитал да остриже косата на момиче, което му изневерило. На въпрос по какъв начин му е хрумнало да обръсне главата на момичето, той отговори: „ Ние имахме спогодба, само че е несериозно да ви изяснявам. Имахме спогодба, че в случай че тя ми изневери, аз ще ѝ обръсна косата, а тя щяла да ми счупи фаровете на колата. Това не трансформира случилото се ”.

В обществените мрежи певицата Йоана Захариева дефинира Папазов като умопобъркан и описа, че обръснатото момиче е било в нейния клас. Не е съумяло да превъзмогне случая и в никакъв случай повече не се е върнало в учебно заведение. Малко по-късно разбрали, че тя е емигрирала. „ Това изрично не отговоря на истината ”, твърди Папазов.

Тити Папазов съобщи, че стои зад думите си, само че осъзнава дейностите си: „ Нито мога да се оправдая, нито мога да върна нещата. Ако не звучи като измама, при в този момент създалата се обстановка, разумно е да натрупвам негативи. Нормално е да го съзнавам. Не знам дали се срамя, само че съзнавам, че е огромна нелепост. От позицията на времето, въпреки всичко са минали 28 години ”, изяснява той.

Освен против баскетболиста, неодобрение избухна и против Йонислав Йотов-Тото. Обвиненията към него са, че не е реагирал по време на изявлението. От сутринта клиповете в канала му не са налични. Той се обърна към почитателите си в YouTube.

„ Смятам, че на такова нещо не би трябвало да се дава гласност. Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а са скрити от мен. Извинявам се, че не съм го решил вярно в точния момент, когато се е случило. Аз не знаех каква история ще опише той. Моят смях е още по-обиден, предвид на обстановката към днешна дата. Извинявам се! ”, прецизира Йотов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР