Клипче, на което се вижда как около 10-годишен е седнало

...
Клипче, на което се вижда как около 10-годишен е седнало
Коментари Харесай

Скандално! 10-годишен подкара кола с пистолет в ръка в Пещера

Клипче, на което се вижда по какъв начин към 10-годишен е седнало зад кормилото на лек автомобил, а в едната си ръка държи револвер, стана мотив за сложна бърза от полицията.

Видеото бе качено в обществените мрежи, само че бързо бе изтрито, откакто органите на реда се самосезираха. На предната седалка до водача е 50-годишният дядо на невръстния лидер, който стои безучастно, до момента в който хлапакът върти кормилото в Пещера, написа Монитор.

По мотив на видеоклипчето, качено в обществените мрежи, бе назначена сложна инспекция, разяснява представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов. В инспекцията взеха присъединяване чиновници на „ Пътна полиция “, сътрудници младши инспектори, които дават отговор по контрола на общоопасните средства и контрольор от Детска педагогическа стая.

Установило се е, че притежател (на 50г.) на лек автомобил от град Пещера, е дал автомобила на 10-годишния си внук, формиран е акт по Закона за придвижване по пътищата. Установено е, че бащата на детето е закупил законно газ-сигнално оръжие. Той го е дал на момчето и в тази връзка чиновниците, извършващи надзор по Контрол на общоопасните средства (звено в МВР), са образували кореспонденция. Тъй като родителите на малолетния са отвън страната, на неговия дядо са формирани протоколи за предизвестие по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи.

Преписката по случая ще бъде изпратена на способените органи от отдел „ Закрила на детето” към Дирекция „ Социално подпомагане” за възможни ограничения и от тяхна страна, тъй като тук става въпрос за 10- годишно дете “, посочи Мирослав Стоянов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР