Клиентите на Fibank (Първа инвестиционна банка) вече могат да се

...
Клиентите на Fibank (Първа инвестиционна банка) вече могат да се
Коментари Харесай

С новия ипотечен кредит от Fibank: по-ниски разходи за битови сметки


Клиентите на Fibank (Първа капиталова банка) към този момент могат да се възползват от новия ипотечен заем за закупуване на модерния нов дом на атрактивна рента от 2.51%.

Кредит „ Устойчиво бъдеще “ е предопределен за парцели в здания със документ за енергийна успеваемост клас А+, А или B. Финансирането е до 90% от пазарната стойност на парцела. Всеки кредитополучател ще получи бонус при утвърждение на ипотечен заем – авансово утвърден овърдрафт по дебитна карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна рента за първата година.     
-->
Високият клас на енергийна успеваемост на жилищата основава освен удобен и комфортен дом, само че също по този начин и способства за по-ниски разноски за битови сметки. Ипотечният заем „ Устойчиво бъдеще “ от ПИБ дава опция на всеки да увеличи личния си принос за запазване на околната среда посредством една природосъобразна инвестиция в бъдещето на своите деца. Именно енергийната успеваемост и високите технологии могат да покачат екологичната резистентност, която всички ние сътворяваме.

Новият ипотечен заем „ Устойчиво бъдеще “ е следващата стъпка, която Fibank прави за осъществяване на поетата от нея политика за понижаване на въглеродния отпечатък. В тази посока са и трите нови кредитни продукта, които банката предложи при започване на годината на своите бизнес клиенти –, и.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР