Клиентите на банката могат да получават обогатена информация за направените

...
Клиентите на банката могат да получават обогатена информация за направените
Коментари Харесай

ЦКБ въвежда услуга за прозрачни трансакции Ethoca

Клиентите на банката могат да получават обогатена информация за направените от тях преводи
Клиентите на, които употребяват VISA и Mastercard дебитни и кредитни карти за своите ежедневни потребности, към този момент могат още по-детайлно и комфортно да наблюдават преводите си. Това е допустимо с помощта на новата услуга за транспарантни преводи Ethoca, която вкарват ЦКБ и Mastercard посредством мобилното приложение на банката.

Постоянно разрастващите се цифрови заплащания и изменящите се потребности на клиентите трансформират в наложително надграждането и подобряването на потребителското преживяване. Ето за какво Централна Кооперативна Банка и Mastercard се стремят да трансфорат транспарантните преводи в стандарт за всички картодържатели.  
-->
Новата функционалност обезпечава още повече успокоение за клиентите на банката посредством сигурен и комфортен метод. Чрез нея те имат опция да получат повече детайлности за картовите си заплащания, осъществени във всички цифрови банкови канали, като име на търговеца, комерсиалното лого и локация на трансакцията. По този метод картодържателят може бързо да разпознае самото заплащане, а в случай че има въпроси или забележки незабавно да се свърже непосредствено с търговеца.

Иновативното решение на една от водещите финансови институции в региона на retail услугите на българския банков пазар усъвършенства потребителско преживяване, покачва прозрачността при заплащанията, тяхното елементарно различаване от картодържателя и понижава неоснователните оспорвания на преводи от страна на клиентите.

Предимства има и за търговците на ЦКБ, които са се записали в уеб страницата на Ethoca. Благодарение на новата услуга те биха могли да си подсигуряват по-голяма сигурност на бизнеса и да обезпечат нужното успокоение на своите клиенти. Освен това имат опция да покачат известността на марката си и да дадат повече тласък за бизнеса.

Повече детайлности за новата услуга Ethoca Прозрачни преводи ще откриете на формалния уеб страница на ЦКБ –.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР