Клиент на магазин Кауфланд отмести етикет и това, което показа

...
Клиент на магазин Кауфланд отмести етикет и това, което показа
Коментари Харесай

10 лева на бутилка студен чай? Клиент отмести етикет в Кауфланд

Клиент на магазин " Кауфланд " отмести етикет и това, което сподели несъмнено не учуди никого, видя  Plovdiv24.bg.  Вижда се, че промоцията на студения чай не е никаква промоция, а цената си се резервира същата. Не е ясно по какъв начин за един месец цената от 1,89 лева е стана 9,99 за 0,5 литра грамаж на бутилката.

Според осведомен става въпрос за неточност в системата. Според клиент, който дава отговор обаче:

" Вие,за да знаете къде да сложите този етикет, нали го прочитате? Същият този етикет, който твърдите, че е неточност от системата. Същият този етикет, който поставяте върху другия етикет, който не е неточност. Това какво Ви приказва? Грешка няма, а индивидът виновен за етикета е несъответстващ. "

" Въпросът е, че това е машинация. Вие умишлено сте поставили сходен стикер върху другия стикер (не го е поставил някой инцидентен човек, който не работи там). Аз не знам в Кауфланд да работят роботи, че към този момент и със систематични неточности. "

" Е по какъв начин не му е направило усещане? Принтира го неверно, прочита го неверно, отива на рафта и намира остарелия етикет върху който да постави неверния етикет. Поне 3 пъти го е прочел този етикет. "

" Е то от 9.99 до 1.89 за леден чай да не ти направи усещане. "

Ето какво обясня жена, която е работила в друга комерсиална верига при промяна на етикетите:

" Не съм чиновник на Кауфланд, само че не сте прав. Работех в друга верига до преди време. Промоциите са супер натоварващи, най-малкото тъй като нормално хората, които остават след края на работното си време и съвсем до сутринта са не целия личен състав, а няколко индивида. А етикетите за промяна са доста, към 4000-7000 броя. Веднъж би трябвало да замениш старите с нови, втория път да сложиш тези от новата промоция.

Винаги може да се пропусне нещо. И се пропуща. А и когато някое задклавиатурно устройство вземе да сбърка нещо при залагането на продукт в системата /защото в действителност стават и такива неточности, а системата не е за един филиал, а за всички и измежду печатането на стотиците или хиляди етикети никой не може да усети, че има грешка/ се получават такива тъпотии.

Потребителите все считат, че личният състав ги лъже.....ами не, никой не оставя съзнателно неверни цени, тъй като като пристигна някой клиент с викове и захване да подвига скандал /най-вече на касиерките, които са най-близо на клиента, нищо, че никак нямат вина/ и шефовете санкционират наред. Персонала не си дели парите, които е " изкарал " от неверните цени, в противен случай, дори и санкции заплащат.

Истината е, че по веригите в действителност експлоатират чиновниците си, че няма задоволително личен състав, че се работи по през целия ден под стрес и напрежение и по тази причина и да, има неточности. Но бай Ганя му е най-лесно да се навика на личния състав и да драсне някой пост във Facebook. Не и да потърси пояснение от баш босовете, дето икономисват пари от заплати и от длъжности.

До момента един път не съм прочела, че някой търси сметка от притежател на магазин за какво не си назначи личен състав, а чета десетки постове за неточности. Ами по тази причина и по магазините няма почтен личен състав - къде клиента не ги брои за хора и се отнасят с тях като с нищожества, къде все отговорни. И претендентите да работят във веригите стават все по-малко. Респективно грешките ще се усилват. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР