Клавиатурата Apex 3 на SteelSeries е създадена да отговори на

...
Клавиатурата Apex 3 на SteelSeries е създадена да отговори на
Коментари Харесай

SteelSeries Apex 3 – удобна и безшумна геймърска клавиатура за шампиони

Клавиатурата Apex 3 на SteelSeries е основана да отговори на потребностите и на най-запалените геймъри, за което свидетелстват редица функционалности и особености на външния ѝ тип. В редакцията получихме една численост от модела и тествахме нейните благоприятни условия.

Външният тип

-->

на Apex 3 е първото, което ни впечатли. Моделът се отличава с компактния си дизайн (размери 364 x 150 x 40 мм.) и тегло от 639 грама. Устройството дава повече пространство за придвижване на мишката, което е реализирано посредством елиминирането на 10 клавиша. Тази специфичност на клавиатурата обезпечава по-добра ергономичност по време на игри.



Суичовете Whisper Quiet

на обсъжданата клавиатура на SteelSeries са извънредно тихи и проектирани от устойчив материал с ниско търкане. Производителят подсигурява, че са вероятни над 20 милиона безшумни натискания на клавишите.

Здравина и резистентност

SteelSeries Apex 3 е сертифицирана срещу леки водни разливания. Тя е клас IP32, което я прави устойчива на прахови частици и всевъзможни течности.

Подсветката

на Apex 3 има 16.8 милиона цвята и е разграничена на 10 обособени зони за персонализация. С помощта на софтуера  SteelSeries Engine всеки може да конфигурира свои самостоятелни светлинни резултати и комбинации от клавиши.



Мултимедийни контроли

Тази геймърска клавиатура може да се похвали със специфични мултимедийни контроли, което способства за лесна смяна на настройките в придвижване. По този метод да вземем за пример може да се регулира  яркостта с натискането на единствено един бутон.

Premium Magnetic Wrist Rest

Apex 3 идва с съвършения аксесоар - огромна и комфортна подложка за китка с меко покритие. Характерно за нея е, че се закача с магнити и може елементарно да бъде прибрана, когато не се употребява.

Този модел клавиатура постоянно е употребен от професионални кибер спортисти поради бързината ѝ и усъвършенстваната ергономия, които са причина за постигането на високи спортни резултати.

В умозаключение можем да обобщим, че SteelSeries Apex 3 е пълноценна гейминг клавиатура, притежаваща голям брой функционалности, ориентирани към игри като да вземем за пример 10-зонно RGB осветяване, тихи превключватели и опция за 20 милиона натискания на клавишите. На български пазар тя може да бъде открита на цена от към 170 лв..

Повече информация има тук: https://www.instagram.com/steelseriesbulgaria/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР