Клаудио Раниери записа първа победа начело на намиращия се в

...
Клаудио Раниери записа първа победа начело на намиращия се в
Коментари Харесай

Раниери с първа победа начело на Уотфорд

Клаудио Раниери записа първа победа отпред на намиращия се в сложна позиция Уотфорд, откакто " стършелите " разрушиха Евертън с 5:2 като посетител в мач от деветия кръг на Висшата лига. Италианският експерт имаше призрачен дебют отпред на отбора с проваляне от Ливърпул с 0:5, само че през днешния ден сподели, че може да бъде индивидът, който ще резервира елитния статут на Уотфорд с скъп триумф.

Двубоят на " Гудисън Парк " стартира чудесно за домакините, които поведоха в резултата още в третата минута с гол на халфа на Том Дейвис, само че единствено 10 минути по-късно нападателят на гостите Джошуа Кинг изравни. В 63-та минута бразилският национал Ричарлисон още веднъж изведе Евертън напред, само че в заключителните 15 минути възпитаниците на Раниери отнесоха своя противник с четири бързи гола. Юрай Куцка изравни в 78-та минута, а Кинг оформи своя хеттрик с попадения в 80-та и 87-ма минута, преди Емануел Денис да оформи крайното 5:2 в интерес на Уотфорд.

По този метод Уотфорд към този момент има 10 точки и се отдалечи от зоната на изпадащите, заемайки 14-то място, до момента в който Евертън на Рафа Бенитес записа второ следващо проваляне и е на осма позиция с актив от 14 точки.

Останалите резултати:

Кристъл Палас - Нюкасъл 1:1

Лийдс - Уулвс 1:1
Саутхемптън - Бърнли 2:2.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР