Класически номер на Мръсната машина - фирма за организиране на

...
Класически номер на Мръсната машина - фирма за организиране на
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Едни хора са готови на всичко, за да ни покажат кой е шефът!

Класически номер на Мръсната машина - компания за образуване на събития саботира състезанието за въздушните коли за спешна помощ, написа някогашният народен представител

" На 9-и февруари ще разберем дали най-сетне в България ще имаме един хеликоптер за незабавна помощ. Тогава Комисията за защита на конкуренцията би трябвало да вземе решение дали жалбата против поръчката е основателна. Иска ми се да имам вяра, че в тази комисия работят хора, които слагат преди всичко ползите на страната ни. "

Това написа Христо Петров - Ицо Хазарта във връзка поръчката за медицински хеликоптер у нас.

Припомняме, че против публичната поръчка има подадена тъжба от компания, която не упражнява активност. Въпреки това Комисия за защита на конкуренцията реши да открие произвеждане по нея. Още тогава шефът на държавната компания " Хели Мед Сървиз " ЕАД Георги Гвоздейков разгласи, че това е бойкот.

" Пряк очевидец съм на нечовешките старания, които постави Георги Гвоздейков през последните седем месеца, с цел да обезпечи този хеликоптер. Видях и какво му се стовари на главата, тъй като реши да постъпи вярно и да работи за страната си, без да го е боязън от никого. По-лошото, което се стовари на главите на всички ни, е друго - да броим какъв брой човешки животи щяха да бъдат избавени с този хеликоптер, в случай че живеехме в естествена страна ", написа още Христо Петров на профила си.

" Обществената поръчка за хеликоптера чартърен е обжалвана - апелирам, прочетете деликатно - от компания за аудиотехника чартърен и образуване на събития. Класически номер на Мръсната машина. Смешното и гнусното в този случай е, че даже не става дума за корупция. Просто едни хора са подготвени на всичко, с цел да ни покажат кой е шефът ", написа още Ицо Хазарта на профила си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР