Китайско-руските отношения са солидни като монолит, те не се променят

...
Китайско-руските отношения са солидни като монолит, те не се променят
Коментари Харесай

Китайското МВнР: Отношенията между Пекин и Москва са здрави като монолит

Китайско-руските връзки са солидни като монолит, те не се трансформират под въздействие на нестабилните интернационалните условия, сподели китайският външен министър Ван И.

Според него връзките, поддържани сред Китай и Русия, са здрави като монолит, не подлежат на интервенция и провокации, не се опасяват от огромни промени в обстановката, съобщава ТАСС .

Ван И посочи, че съдействието сред Пекин и Москва не е антагонистично или ориентирано към трета страна, а Китай и Русия са твърдо срещу хегемонията и нова студена война.

Ван И означи, че Китай и Русия интензивно предизвикват двустранното съдействие, като регистрират взаимните стратегически ползи и разчитат на взаимно доверие.

Министърът също по този начин уточни разширението на взаимните планове в национални валути при реализирането на търговията сред Китай и Русия, като уточни смисъла на огромните двустранни планове, осъществени със взаимни старания. 

По-рано заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев  отбеляза  полезността на руско-китайските договаряния по време на визитата си в Пекин. Според него настоящите въпроси на двустранното съдействие, в това число проблемите на стопанската система, промишленото съдействие и интернационалните въпроси, са се оказали " доста потребни ".

Превод: ПИ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР