Китайският стартъп Airways предлага своя изцяло електрически SUV U5 със

...
Китайският стартъп Airways предлага своя изцяло електрически SUV U5 със
Коментари Харесай

Aiways U5 SUV - оптимална икономия на пространство - видео

Китайският стартъп Airways предлага своя напълно електрически SUV U5 със лична истинска архитектура за транспортното средство, която ще бъде възприета във всички бъдещи модели, без значение от формата и размера на каросерията. Разработването на изцяло нова архитектура на автомобила, изключително на предопределен напълно за електрическо задвижване автомобил, е мощно предизвикателство. Най-добрите решения могат да бъдат открити единствено посредством отбягване на взаимни отстъпки.

„ Проектирането на нещо ново върху празен лист хартия основава на първо място независимост “ - споделя въодушевено Зиешан Шайк началник на Техническия център на Aiways в Мюнхен - „ Ако към този момент не става дума за обект на граничните условия на транспортните средства с стандартно задвижване, има доста нови пътища за развиване, чиято основа е оптимално показана от платформата MAS. “

Един от тези пътища е оптималната спестовност на пространството - т.е. допустимо най-хубавото потребление на наличния размер на транспортното средство. С оглед на Aiways U5 SUV, транспортно средство от категорията на компактните SUV, дизайнът на галактическата стопанска система е фокусирано употребен върху по този начин наречената FRM идея.



„ Семейна просторна подвижност “ значи великодушна, подобаваща за фамилията подвижност и било съществена тенденция за дизайн при създаването на Aiways U5 SUV. С компактна външна дължина от единствено 4,68 метра, U5 обгръща огромно междуосие от 2,80 метра.

Благодарение на гъвкавостта на платформата MAS, интелигентното пакетиране на 63 кВтч лека батерия в сандвич структура и компактното разположение на мотора начело на AI-PT задвижваща система със 150 кВт / 204 к.с., тя може да се употребява по допустимо най-хубавия метод за идеално потребление на пространството в интериора.

В резултат на това Aiways U5 SUV обезпечава 500 милиметра пространство за коленете откъм гърба, като даже надминава това при някои първокласни седани с удължено междуосие. Въпреки огромния диапазон на контролиране на предните спортни седалки, той към момента обезпечава минимум 265 мм място за коленете откъм гърба.

Пространството, налично за пасажерите, не е единственото преимущество на платформата MAS. С размер на багажното поделение до 1555 литра и висок потенциал на изтегляне, в случай че е належащо, с помощта на опционалния теглич за ремарке, Aiways U5 SUV е кадърен да се оправи и с провокациите отвън всекидневието.

„ Гордеем се с това, което постигнахме с създаването на нашата лична архитектура на транспортното средство “ - изяснява доктор Александър Клоуз, изпълнителен вицепрезидент на задграничните интервенции в Airways - „ Благодарение на платформата MAS, ние сме в положение да използван преимуществата на икономичността на пространството, леката структура и успеваемостта освен в един модел, само че и в няколко класа транспортни средства. Целта е тези позитивни характерности да бъдат осезаеми във всички бъдещи модели, без значение от формата и размера на купето. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР