Китайският производител на електрически автомобили Nio празнува с ET5 Touring

...
Китайският производител на електрически автомобили Nio празнува с ET5 Touring
Коментари Харесай

Nio представя електрическо комби и универсален SUV

Китайският производител на електрически коли Nio чества с ET5 Touring и EL6 свои два нови модела коли. Доставките на двете транспортни средства ще стартират през четвъртото тримесечие на 2023 година

Ралф Кранц, общоприет управител Nio Deutschland GmbH споделя - „ Nio ET5 Touring е създаден в Европа особено за локални потребности. Това е освен първото комби в продуктовата фамилия Nio, само че и първото напълно електрическо комби в премиум сегмента. "

Целта на модела е да отговори на потребностите на потребителите на Nio, които се нуждаят от спомагателна еластичност, състезателен дух, комфорт, функционалност и огромно пространство. Комбито към този момент е съвсем изцяло оборудвано в базовата версия и се предлага от 47 500 евро (плюс наем на батерия („ BaaS " ) или покупка на батерия). В абонаментния модел на Nio, Nio ET5 Touring може да се абонира от 1119 евро на месец (включително 75 кВтч батерия) за период от 36 месеца.

Nio EL6, въпреки това, е пионер измежду електрическите универсални SUV коли и със своята продуктивност, технология и задоволително пространство моделът е един от междинните SUV коли. Той е съвършен за фамилни потребности и дава отговор на условията за висок комфорт.

За EL6 производителят цитира покупна цена, започваща от 53 500 евро (плюс батерия); той също се предлага като част от абонамент в модела Nio Subscription за 1179 евро на месец (включително 75 кВтч батерия, 36-месеца).

Локацията Nio Hub, ситуиран в източната част на Мюнхен, отпразнува откриването си по същото време - там ще се проведат тестови карания, диалози за продажби и доставки на коли с неотложен резултат. Работилницата и сервизната зона ще последват през идващите месеци.

За екипа на NIO и Ралф Кранц, мястото е спомагателна премиера - „ NIO Hub Munich е първият по рода си в международен мащаб и съчетава общността и опита на марката, от една страна, с първокласно обслужване, от друга. "

Nio Hubs оферират цялостната гама от типичен услуги от закупуване на автомобил до следпродажбено обслужване. Те служат като централна точка за контакт за огледи, поръчки, проби или поправки от всевъзможен тип. Освен това в бъдеще ще действа и като уголемен шоурум.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР