Китайският президент Си Дзинпин изпрати във вторник поздравително послание до

...
Китайският президент Си Дзинпин изпрати във вторник поздравително послание до
Коментари Харесай

Си Дзинпин с личен поздрав за Вучич за изборната победа

Китайският президент Си Дзинпин изпрати във вторник приветствено обръщение до Александър Вучич във връзка преизбирането му за президент на Сърбия.

В известието си Си посочи, че през последните години всеобхватното стратегическо партньорство сред Китай и Сърбия поддържа енергична инерция за развиване, като двете страни виждат солидно политическо взаимно доверие и ползотворно двустранно практическо съдействие.

Изправени пред огромни световни промени, невиждани от век, двете страни твърдо се почитат, третират се като равни и си подават ръце в построяването на общественост със споделено бъдеще за човечеството, давайки позитивен принос за опазването на интернационалното тъждество и правдивост, сподели китайският президент.

Си също сподели, че отдава огромно значение на развиването на връзките сред Китай и Сърбия и цени положителните работни връзки и другарство с президента Вучич.

Той добави, че е подготвен да работи с президента Вучич за подсилване на стратегическата връзка, консолидиране на политическото взаимно доверие, разширение и задълбочаване на взаимноизгодното съдействие във всички области сред двете страни и ориентиране на връзките сред Китай и Сърбия към нови достижения, тъй че да са от изгода за две страни и техните хора.

Превод: СМ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР