Китайският автомобилен гигант BYD лансира най-новото си пазарно предложение, което

...
Китайският автомобилен гигант BYD лансира най-новото си пазарно предложение, което
Коментари Харесай

YANGWANG U9 на BYD : Електромобилът, който вдига над 309 км/ч и се ускорява до 100 км/ч за 2.36 секунди

Китайският авто колос BYD стартира най-новото си пазарно предложение, което идва от подразделението й YANGWANG.

Автомобилът, който виждате на фотосите се назовава U9 и е с напълно електрическо задвижване. Първите му доставки се чака да бъдат осъществени през лятото на тази година, а базовата му цена е избрана на малко над 233 000 щатски $ (1.68 милиона RMB).

От BYD споделят, че YANGWANG U9 е същински електрически суперспортист, като за задачата се разчита на две съществени технологии- платформата му e4 и интелигентната DiSus-X Intelligent Body Control система. Последната дава обещание опция за интензивно контролиране на окачване от до 75 мм с време на реакция от до 500 мм/сек

YANGWANG U9 е изпълнен с четири електромотора за обща мощ на задвижващата система от 1300 конски сили и въртящ миг от 1680 Нм.



Според анонса на BYD, U9, който разполага с дейни аеродинамични детайли, е в положение да развие оптималната скорост на придвижване от 309.19 км/ч и да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.36 секунди. 9.78 секунди пък са нужни за класическото ускоряване 0-400 метра.

Бордовата зарядна система и консолидираното на Blade Battery акумулаторен модул дават обещание опция за зареждане с потенциал от 500 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР