Китайският астрологичен календар е по-различен от западния. Той е лунен

...
Китайският астрологичен календар е по-различен от западния. Той е лунен
Коментари Харесай

Годината на Черния Воден Тигър: какво да очакваме през 2022?

Китайският астрологичен календар е по-различен от западния. Той е лунен и годината е разграничена съгласно циклите на Луната, а не на Слънцето, както е в западната астрология. Затова на 1 февруари 2022 година ще стартира годината на Водния тигър и ще продължи до 22 януари 2023 година.

Според китайската астрология водният детайл е обвързван с черния цвят и по тази причина можем да кажем, че 2022 година е година на Черния Воден Тигър. Тези, които са родени през 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 и 2022 година са под знака на Черния Воден Тигър.

Годината на Черния Воден Тигър - време на трагични промени

Зодия Тигърът е третият знак в цикъла на китайския зодиак. Той е непредсказуем, недостижим и непредвиден. По своята същина съставлява силата, силата, отбраната, алтруизма, водачеството, целеустремения дух, революционните хрумвания. Заедно с това носи качества като уязвимостта, егоизма, надценяването, чувствителността. Истинска амалгама от качества и усеща, напълно противоположни едно на друго. Годината, която ще мине под неговия знак, ще донесе фрапантни промени, ще сложи нови провокации, рушащи реда в живота на зодиите.

Според източните астролози 2022 е годината на Водния Тигър Ян. Това значи, че от типологията му ще чакаме по-голямо съществуване на дървото и огъня и по-малко на земята. Водата и дървото се допълват взаимно, тъй като дървото се нуждае от вода, с цел да пораства.

Доминирайки, водният детайл ще се усеща ясно през цялата година и това ще докара по непредвидени събития и обрати. Затова се предлага през идната година да не се реагира изключително на проблемите и да не се взимат във вътрешността. Разумът би трябвало да се поддържа чист във всевъзможни обстановки.

В Китай и други елементи на Далечния Изток тигърът е царят на животните. Свързват го с царстващите особи, с властта и шанса.

Тъй като 2022 е годината на Тигъра Ян, тя носи заряда на мъжката сила. Това предопределя хаотичността и бурния темперамент на събитията, като доста от зодиите ще се изкушат да се впуснат в тази буря, търсейки мощни чувства.

Творчество и случки чакат всеки, който желае да гребе с цялостни шепи от живота в годината на Водния Тигър.

Следващата година е началото на водния цикъл и това ще донесе здраве, благополучие и шанс на множеството знаци, изключително на знак Кон и зодия Куче, само че ще бъде трагична и съдбовна за родените под знака на Маймуната и зодия Змия. Това е по този начин, тъй като първите две зодии са другари на Тигъра, а последните две са неговите врагове.

 Черния Воден Тигър

Китайският хороскоп вещае, че през 2022 година ще се появят нови водачи. Те ще се изявяват в области като бизнеса и политиката. Тези хора, макар международната икономическа рецесия, или тъкмо поради нея, имат опцията да реализират невиждани триумфи, издигайки работата си на едно ново равнище. Конфликтите, недоволството и даже протестите ще съпътстват работата им, само че напъните им ще имат триумф.

На какво да обърнем внимание и какво да вземем поради през идната година, какво да чакаме в другите сфери на живота?

Късметлийски цветове и камъни през 2022

На шанс ще са някои цветове, преди всичко зеленият. Той идва от детайла дърво. Другият е черният, той идва от детайла вода. Червеният и жълтият също се счита, че ще носят шанс в годината на Тигъра.

Камъните, на които е добре да се заложи през идната година, са сапфир и лунен камък.

Здраве през 2022

2022 година е годината, в която би трябвало да се опитаме да разберем тялото си. Медитацията и вътрешното чувство е добре да се повдигнат на по-високо равнище, с цел да усилят връзката със личното тяло и по този начин да се сложи началото на здравословни привички. Свободното време, времето за релаксация и грижи за тялото ще обезпечат положителното му физическо положение, ще засилят силата му. Китайският хороскоп предлага деликатен и уравновесен живот и вслушване в сигналите, които тялото изпраща.

Любов и брак

Цялата година ще премине под знака на любовта и сантименталните връзки. Лоялност и пристрастеност ще бъдат водещите усеща в това поле на човешките връзки. Годината на Водния Тигър ни подтиква да слушаме сърцето си повече от разсъдъка. Сродната душа чака доста от необвързаните през 2022 година. Датата на сватбата обаче би трябвало да се възнамерява деликатно, най-много когато събитието се възнамерява сред февруари и май месец. Щастливи за встъпване в брак са юни, август и септември.

Семейство

Семейните връзки ще получат подтик и двойките, които живеят дружно, ще решат да дадат приключен тип на тези връзки, като се оженят. Прогнозите за фамилния живот през 2022 година са доста удобни, тъй като тигърът е животно, което избира да живее в огромна и сплотена група и се отнася с внимание и грижи към дребните си.

Кариера и финанси

Тези, които възнамеряват да сменят работата си в годината Черния Воден Тигър, са избрали подобаващия миг. Промяната вещае ново начало и допуска издигане на висок пост. Парите ще идват елементарно, само че хороскопът предизвестява, че е добре да се намерения за черни дни и да не се прахосва.

Повечето зодии би трябвало да наблюдават деликатно разноските си - изключително при започване на годината.

Тези, които търсят своето работно място, ще получат доста примамливи оферти с високи приходи. Креативността и интелигентността ще бъдат водещи в намирането на най-хубавото поле за изява в кариерен проект. Най-добрите месеци за вложения, печелене на пари и трупане на благосъстояние са септември и ноември.

Подходящи за сполучливо кариерно развиване са специалностите на рекламния сътрудник, офис мениджъра, туристическия сътрудник, артиста, писателя, художника, комика, музиканта, водача и водача.

Деца

 Годината на Черния Воден Тигър: какво да чакаме през 2022?

Тази, които възнамеряват да имат деца през 2022 година, би трябвало да знаят, че месеците февруари и април са удобни. Децата, родени през май 2022 година, ще имат доста трогателен и забавен в хубавия смисъл на думата живот. Късметът ще ги води и ще бъдат в помощ и на други хора през живота си. Родените през летните месеци на годината ще се радват на мира в живота, без произшествия. Родените през есента ще се радват на кариера и доста триумфи.

Инициативни, любопитни и умни, отворени към науката ще бъдат децата, родени в годината на Черния Воден Тигър. Бъдещи спечелили в живота.

Някои забавни детайлности по отношение на родените под знака на Водния Тигър

Успешните им направления са юг, изток и север.

Щастливите им цветове са синьо, сиво и оранжево.

Щастливите им цветя са жълтата лилия и цинерарията.

Щастливите им месеци са третият, седмият и десетият китайски лунен месец.

Щастливите им дни са шестнадесетият и двадесет и седмият ден на всеки месец от лунния календар.

Най-подходящите сътрудници за Тигъра са Коня и Кучето. С Коня Тигърът има доста общи неща и като тандем са страхотни. Те си взаимодействат по доста трогателен метод и се схващат без думи. С Кучето основават доста уравновесена връзка. Съюзът им е дълготраен и е построен на основата на взаимното почитание и удивление.

Китайците имат вяра, че животното, което дефинира годината на раждане, има надълбоко и мощно въздействие върху характера и ориста на индивида. В Китай споделят, че това животно се крие в сърцето на индивида. Тези, в чието сърце живее Тигърът, са от обичаните от ориста и би трябвало да се възползват от този подарък.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР