Китайските власти искат предстоящия военен парад на страната да достигне

...
Китайските власти искат предстоящия военен парад на страната да достигне
Коментари Харесай

Китай дарява 620 000 телевизора за военния парад

Китайските управляващи желаят идния боен церемониал на страната да доближи до допустимо най-вече нейни жители. За тази цел са раздадени над 620 000 тв приемника, оповестява Quartz. 

Комунистическата партия на Китай ще означи 70-годишнината от своето ръководство на 1 октомври, като в центъра на вниманието е величествен боен церемониал, на който се чака страната да покаже някои от най-модерните ракети, дронове и други оръжия. Но каква е изгода от тази показност, в случай че не всички я виждат?

Имайки това поради, управляващите подаряват 32-инчови LCD тв приемници, несъмнено, създадени от китайски компании, с цел да подсигуряват, че бедните китайски семейства няма да пропуснат парада, осведоми китайската организация Xinhua.

В Китай медиите се управляват от страната, тъй че Пекин има огромен интерес да подсигурява, че утвърденото от него наличие е налично до максимален кръг от хора.

Нещо повече, китайският държавен глава Си Дзинпин наподобява обича да следи паради, както и да взе участие в тях. Държавните медии го демонстрираха, когато през 2017 година следи церемониал в пустинната Вътрешна Монголия, както и този на морския флот в Южнокитайско море.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР