Китайските учени няма вече да разглеждат версията, че коронавирусът е

...
Китайските учени няма вече да разглеждат версията, че коронавирусът е
Коментари Харесай

Китай се опъва - ковид-19 не е лабораторен

Китайските учени няма към този момент да преглеждат версията, че коронавирусът е изминал от лаборатория в град Ухан, до момента в който не получат нови потвърждения за нея. Това декларира в оповестено през днешния ден изявление за в. " Глобал таймс " Лян Ванян, шефът на група китайски специалисти, взели участие в задачата на СЗО, изпратена в Ухан, с цел да изследва произхода на вируса.

Той добавя, че специалистите са единомислещи и по други четири точки: най-ранният случай на Covid-19 е регистриран на 8 декември;

Уханският пазар за морски блага е изиграл значима роля за експлоадиране на заболяването; доставките на замразени храни може да са повлияли разпространяването на вируса; коронавирусът е от скотски генезис и най-вероятно се е трансферирал върху хората посредством междинно звено.

„ След визити в Уханския институт по вирусология и в други локални медицински центрове, след изследвания на място и полеви проучвания групата стигна до единното мнение, че е извънредно едва евентуално вирусът да е изминал от лаборатория.

Затова в бъдеще задачите за да се изследва произходът на ковид няма към този момент да се концентрират върху тази сфера, в случай че се появят нови данни “, показва Лян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР