Кирил Петков заяви, че Възраждане“ е заплаха за влизането на

...
Кирил Петков заяви, че Възраждане“ е заплаха за влизането на
Коментари Харесай

Костадинов: Петков смята, че „Възраждане“ е заплаха за влизането ни в Шенген. Кириле, МВР са виновни

Кирил Петков съобщи, че „ Възраждане “ е опасност за влизането на България в Шенген. Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов, предава Нова.
Поводът за думите му е неналичието на представители на „ Възраждане “ в интернационална делегация. „ За визитата ѝ в Мадрид няма членове на „ Възраждане “, макар че имаме трима в Комисията по въпросите на Европейски Съюз. Няма и такива от Има Такъв Народ. Председателят на комисията Кирил Петков е присъединил трима от ПП–ДБ, един на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и на Движение за права и свободи, както и двама сътрудници. Депутатите ни попитаха и за какво, защото дискриминира третата политическа мощ “, изясни той.
„ Фактът, че Министерство на вътрешните работи призна, че не могат да спрат емигрантския напън, заплашва влизането ни. Незнайно за какво за плачевното положение на българо-турската граница и мигрантския напън отговорни са от „ Възраждане “. Мигрантите минават през България без проблем, по тази причина отново ние ли сме отговорни? “, попита още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР