Кирил Петков викнал, че Асен Василев е човек с безупречна

...
Кирил Петков викнал, че Асен Василев е човек с безупречна
Коментари Харесай

Евродепутат попиля Василев: Бори мафията?! Забрави като източи чекмеджето на бившия си съдружник

Кирил Петков викнал, че Асен Василев е „ човек с безупречна известност и невероятна почтеност “ и самият той е „горд да продължат дружно един до друг, с цел да довършат работата“. Опазил ни Господ, си викнах аз.

Но да си напомним какво пък вика по въпроса GOOGLE, нали по този начин ни посъветва гласът от парапета.

Едно е да викаш до погнуса, че ще се бориш против мафията, против някакви чекмеджета и шкафчета. А друго е, когато някогашния ти съучастник застане с името и лицето си да вика, че си му източил чекмеджето!

Едно е да викаш, че се бориш против корупцията, а друго е да мотивираш измяната към партията си и да го представяш като демонстрация на чест, национализъм и висок морал.

Едно е да викаш, че ще се грижиш за парите на страната като добър собственик, а друго е, когато не си съумял да се погрижиш за личните си и компанията ти е банкрутирала.

Продължаваме Промяната пристигнаха с огромните си неистини и не престават с още по- огромни неистини. И не инцидентно се схванаха с лидерката на една партия, известна с името „г-жа Лъжа“.

Просто се видя, че краставите неистини и през девет баира се надушват!

Но знаем и друго – на лъжата краката са къси и техните крайници се подкосиха доста бързо.

Та си крещя, че колкото по-бързо се отървем от тази продължаваща неистина, толкоз по-добре ще е за всички нас. И за тези, които не им вярвахме, и за тези, които им повярваха.

От Facebook профила на евродепутата Асим Адемов, ГЕРБ
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР