Кирил Петков се разбърза за важна партийна среща, но не

...
Кирил Петков се разбърза за важна партийна среща, но не
Коментари Харесай

Шах! Къде хванаха Кирил Петков

Кирил Петков се разбърза за значима партийна среща, само че не остана неусетен.

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” пристигна в Пловдив, с цел да се срещне с съдружните си сътрудници от „ Демократична България ”. Бившият министър председател бе видян да влиза в заведение с Манол Пейков, общинският консултант Веселина Александрова и други представители на групировката от Пловдив. Те бяха видяни в заведение против Новотела, написа Трафик нюз.
-->
Целта на срещата е била локалният избор, както и общото явяване на двете обединения в Пловдив. Макар в София те да съумяха да се обединят към кандидатурата на Васил Терзиев, в Бургас наподобява Политическа партия и Демократична България ще се явяват независимо.

Двете партии работят за обща листа и претендент за кмет на града.  Едно от спряганите имена за претендент на градоначалник е точно Манол Пейков.  Въпреки информациите, че той се е отказал да взе участие на локалния избор, с цел да стане евродепутат на изборите следващата година, към момента има късмет той въпреки всичко да е кандидатурата на Политическа партия – Демократична България.

Източници разкриха, че  бившият народен представител и шеф на МГ-то проф. Ивайло Старибратов, все още има максимален късмет да бъде повдигнат за кмет от обединяването.  Бившият регионален шеф Йордан Иванов също не е дефинитивно отритнат като вид.

Почти несъмнено претендентът в Пловдив ще бъде от „ Демократична България ”, а от „ Продължаваме Промяната ”  имат две условия за избора си за кмет на града – да бъде безспорна персона, която може да сплоти оптимално необятен кръг от хора.  

Все още от двете партии резервират безмълвие по отношение на явяването си вота в Пловдив.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР