Кирил Петков пищи от изтеклите снимки на Живко Коцев, Бойко

...
Кирил Петков пищи от изтеклите снимки на Живко Коцев, Бойко
Коментари Харесай

Генерал призна: Кирил Петков нае фирмата ми да залеем Фейсбук с голи снимки на Борисов и да го плюем

Кирил Петков пищи от изтеклите фотоси на Живко Коцев, Бойко Рашков и самият той с контрабандисти. Били следено пускани компромати. И прикани партиите да не се заиграват с тях в предизборната акция.
На Киро очевидно мозъчето е много безпрепятствено, тъй като не помни, че самият той доде на власт. При това с фалшифицирани фотоси от спалнята на Бойко Борисов.
Припомняме ви един материал от декември 2021 година:
„ Ако не мога да печеля своите си избори, ще печеля изборите на другите “, е евентуалното мото на Дани Ятом, военачалник от запаса, някогашен началник на МОСАД и народен представител в Кнесета. Фирмата за стратегическо консултиране, която основава, е в основата на успеха на една нова и съвсем изцяло анонимна партия в България, написа в просторен разбор The Observatorial.
Ятом, който е някогашен член на Партията на труда, образува партия, наречена „ Ветераните на Израел “, която взе участие на последните избори, само че не съумя да прескочи бариерата за влизане в Кнесета. Той обаче остава в политиката – този път зад кулисите. Дани Ятом основава стратегическата компания CIY GLOBAL, в която като консултанти по стратегическо държание са наети Офер Инбар, Нево Коен и някогашния шпионин от МОСАД Амар Ятом, неговият СИН.
Един от първите им клиенти беше нова партия от България , страната, в която, сходно на Израел, се организираха през последната година няколко парламентарни избора, които не доведоха да сформиране на държавно управление. Партията е учредена от двама млади ученици на Харвард, които са назначени по време на политическия безпорядък на министерски позиции.
Двамата, министърът на стопанската система Кирил Петков, и финансовият министър Асен Василев, взеха решение да образуват своя партия преди последните, третите за годината парламентарни избори (проведени предишния месец), сходно на случая в Израел, и я нарекоха „ Продължаваме Промяната “. Те се ангажираха да се борят с корупцията и да се оправят с стопанската система, която беше ударена доста тежко от Ковид-19.
Отначало анкетите не им даваха доста шансове за триумф. Процентът на поддръжка беше 16%, само че три седмици преди изборите спадна до 10% в извършените социологически изследвания. В този миг израелската компания на Ятом влезе в играта. Компанията признава, че главната им линия е била отрицателната акция, фокусирана върху съперниците и най-много върху партията на Бойко Борисов, както и върху корупцията, за която се насажда, че той е практикувал.
Междувременно бяха публикувани остарели съмнителни по своята меродавност фотоси от спалнята на Борисов, на които той беше сниман по какъв начин спи, а на нощното му шкафче има револвер, златни кюлчета и купчина банкноти. Компанията на Дани Ятом се концентрира и върху националистическия детайл, като постановяваха опорката за коалиция сред партията на Борисов ГЕРБ и партията на турското малцинство Движение за права и свободи.

Негативната акция се основаваше основно на софтуерни и цифрови принадлежности (включително ботове), текстови известия, WhatsApp и характерни целеви аудитории. Ботовете се вклиниха в огромни групи във фейсбук, където се водеха оживени полемики и се пробваха да провокират звук настоятелно да наложат „ чувство за корупция “, да внушат облика на един подкупен водач, който би трябвало да бъде сменен, и млади и надарени хора с доста положително обучение, които би трябвало да измъкнат страната от калта.
Покачването на цените на електрическата енергия беше обяснявано с нежеланието да се прекъсне газопроводът, който преминаваше от Турция към България за Европа. Резултатите бяха изненадващи. „ Продължаваме промяната “ получи 25,7% от гласовете – повече от всяка друга партия, а в този момент организира съдружни договаряния .
Този случай сподели, че политическите акции в международен мащаб са се трансформирали в префинена интегративна сцена и конкурентните партии се нуждаят от проучвания и разбори, наред с опциите за креативно наличие, както и от усъвършенствани благоприятни условия за разпространяване.
Изпълнителният шеф на компанията Нево Коен разкри, че компанията CIY GLOBAL е работила на правилото на „ израелските командоси “. „ След два дни срещи в София анализирахме обстановката с партийните водачи и локалния екип и активирахме експертите си, които работеха непрестанно и цифрово, като в същото време непрестанно подобряваха и усъвършенстваха представянето “, разкрива той.
Така на процедура излиза наяве, че зад триумфа на „ Продължаваме промяната “ на изборите стои някогашният началник на МОССАД Дани Ятом и че без него харвардските аферисти към днешна дата щяха да са трета или четвърта политическа мощ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР