Кирил Петков не е приятел на истината! Категорично! Това написа

...
Кирил Петков не е приятел на истината! Категорично! Това написа
Коментари Харесай

ПР-ът на ГЕРБ показа видео и уличи Петков в огромна издънка: Я сега обясни това, Кириле!

Кирил Петков не е другар на истината! Категорично! Това написа в профила си в обществената мрежа ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов. Думите му идват във връзка на разногласието сред съпредседателя на Политическа партия и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.
Вторият разкри, че Петков му е оказвал напън по отношение на назначения във ведомството, предава Блиц. Във вторник двамата даже спориха онлайн в ефира на Нова телевизия, откакто по време на гостуването на експремиера, шефът на Министерство на вътрешните работи се обади по телефона непосредствено в студиото, с цел да му зададе неуместни въпроси и да се отбрани.
Ето какво още написа Николов за обстановката:
„ Слушам го няколко дни по какъв начин мънка, че в никакъв случай не се е месил и кадрувал в Министерство на вътрешните работи. И си спомних за това видео, в което персонално Кирил Петков С ГОРДОСТ изяснява по какъв начин депутатката на Политическа партия Йорданка Костадинова (настоящ регионален шеф на Добрич) ЛИЧНО е сменила шефа на Министерство на вътрешните работи – Добрич! Ами в този момент? Кириле, я ни изясни по какъв начин една редова депутатка от Добрич сменя шефа на полицията в Добрич и то по времето на “вездесъщия ” и “принципен ” #БойкоРашков? “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР