Кирил Петков и Асен Василев ще обявят днес има ли

...
Кирил Петков и Асен Василев ще обявят днес има ли
Коментари Харесай

Петков&Василев стават трима - подкрепя ги известен предприемач?

Кирил Петков и Асен Василев ще разгласят през днешния ден има ли трето известно лице, което ще се включи в плана им. Говори се, че това ще бъде бизнесмен с дълготраен интернационален опит. Освен в София, той е живял и работил в няколко страни. Владее 5 непознати езика, написа " Марица ".

Очаква се двамата някогашни министри да показват през днешния ден в 11 часа правилата на " Промяната продължава ". Ето част от тях:

* Десни инструменти, с които се постигат леви цели. Това значи, че няма да усилват налози, с цел да съберат повече доходи в бюджета, а ще усъвършенстват разноските. Целта ще бъде да запушат пробойните, през които изтичат държавни пари и да унищожават корупцията. В резултат на това ще бъдат реализирани " левите цели " - хората и бизнесът ще усетят действителна поддръжка в рецесията.

* Публичност. Част от тази политика ще бъде и цялостната бистрота на разноските. От досегашните им изявления проличава, че един от правилата им ще бъде страната освен да харчи парите по най-ефикасния метод, само че и да се регистрира през тези, на които са парите - данъкоплатците.

* Кредити, не помощи за бизнеса. Когато страната взима посредством налозите, тя има задължението да даде тези пари по най-ефикасния метод, тъй като не са нейни. В този смисъл помощта не би трябвало да е безвъзмездна, а като заеми, които той ще би трябвало да върне.

*  Експорт. Очаква се да предложат стопански ограничения, с които България може да стане богата страна (по израза на Кирил Петков), като се ориентира към експорт на външни пазари и като притегли вложения, произвеждащи артикули с висока добавена стойност.

* Почтеност и необятен кръг последователи. Идеята е да бъдат привлечени допустимо най-вече хора с разнообразни убеждения, които желаят в политиката, стопанската система и обществото да има смяна. Затова е определено в името на плана да има думата смяна. С " продължава " Петков и Василев се популяризират като сполучливи министри.

* Само 4 години. Очаква се Кирил Петков и Асен Василев да показват платформа и стратегия, които ще осъществят за един мандат от 4 години, и да заявяват, че по-късно ще се върнат към бизнеса си.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР