Кирил Петков и Асен Василев събират депутатите си в хотел

...
Кирил Петков и Асен Василев събират депутатите си в хотел
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Киро и Асен събират депутатите си в столичен хотел преди старта на НС

Кирил Петков и Асен Василев събират депутатите си в хотел „ Метрополитен “ в София преди старта на Народно събрание. Cpeщaтa нe e мeдийно оповестена. На нея ще се разискват интензивностите на парламентарната група по време на новото 48-о национално заседание.

Още към 16.40 ч първи пред хотела се появиха Андрей Гюров и Настимир Ананиев. Вероятно от Политическа партия надушиха екипа на ПИК ТV, тъй като извадиха телефони и започнаха да приказват незабавно, виждайки тв камерата.

Един от някогашните депутати на Слави Трифонов – Иво Атанасов, излезе от вътрешната страна, с цел да възпламени цигара и съобщи, че не знае защо се събират и че публицистите явно са осведомени повече. Той уточни, че поканата за сбирката е отправена на съвещание на групата.

Десет минути преди 17 ч в хотела пристигна някогашният министър на образованието Николай Денков. Малко по-рано от оповестения час на срещата в „ Метрополитен “ пристигна и Даниел Лорер, който на въпрос каква е тематиката на срещата отсече: „ Без коментар “.

Депутатът и рапър Ицо Хазарта също е на линия.

Николай Денков съобщи пред камерата, че следва съвещание на парламентарната група на Политическа партия. Но по този начин и не посочи за какво се постанова да са в хотел, а не в зала на Народно събрание.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР