Кирил Маричков хич не харесва баснята за мравката еснаф, която

...
Кирил Маричков хич не харесва баснята за мравката еснаф, която
Коментари Харесай

Маричков: Чалгата отдавна превзе политиката

Кирил Маричков никак не харесва баснята за мравката еснафин, която не одобрявала, че щурецът музикант залага най-много на свирнята, вместо да мисли за хляба, разкри фамозният рокаджия в " Денят стартира " по Българска национална телевизия. Той показа и съмнението си, че най-младите му сътрудници скоро ще не помнят по какъв начин се пее онлайн, тъй като високите технологии ще глътнат достоверното изкуство. Артистът не спести и разбора на политическата ни реалност.         

„ С неприятно вътрешно чувство проследявам обстановката към парламентарните избори и бъдещия кабинет. Някак си нещата са комплицирани. Знаете, че песимистът споделя „ По-лошо от това не може да стане “, само че оптимистът споделя „ Може, може “. Участвах в едни от огромните митинги, надявах се, че нещо ще се случи, само че нищо не се случи. Сега няма център, няма концепция, няма някаква стратегия, която да покаже по какъв начин да се излезе от зависимостите. Но тези, които приказват, че сме на дъното, толкоз ли бързо не помниха същинското дъно, което бе по време на държавното управление на Жан Виденов. Иронията е, че тези, които управляваха тогава, в този момент ще ръководят отново.Тези, които викат мутрите вън, какво тъкмо ще създадат в този момент? “, разяснява Маричков при Георги Любенов.

„ Мисля че би трябвало да се направи държавно управление. Много мъчно ще бъде, само че би трябвало “, безапелационен бе той. „ Много е комфортно да бъдеш в съпротива и да плюеш, само че това нещо би трябвало да бъде превъзмогнато. Слави Трифонов да поеме отговорност и да се сплоти с някого макар, че не съм го усетил на къде върви политически. Той е задоволително интелигентен и може да измисли по какъв начин да стане схемата “, добави Маричков.  И първата задача е да се „ стартира с кредитните милионери “, само че надълбоко се съмнява, че това ще се случи.„ Политиката се чалгализира още когато чалгата не се бе чалгализирала “, твърди Маричков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР