Киноверигата Cineland, досега популярна повече в някои градове в провинцията,

...
Киноверигата Cineland, досега популярна повече в някои градове в провинцията,
Коментари Харесай

Българска киноверига отваря осем зали в София с инвестиция от 3 милиона лева

Киноверигата Cineland, до момента известна повече в някои градове в провинцията, откри първи комплекс в София. Той се намира в Bulgaria Mall, на мястото на кино " Арена ". За инвестицията стана ясно още през юни - тя е на стойност 3 милиона лв.. Тогава от компанията оповестиха, че ще се обновява интериора на залите, а за построяването им ще бъдат употребявани естествени материали. Киносалоните ще бъдат оборудвани със 700 първокласни разтегателни кресла. Официалното разкриване ще бъде на 30 ноември.

Българската верига Cineland стопанисва 6 кинокомплекса и 5 летни кина в страната. Те са киносалони в Перник, Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово и Търговище, както и летни кина в Перник, Велико Търново, Китен и Ахтопол.

Билети ще могат да се купуват през приложение на киноверигата, а скоро ще могат да купуват и храни и питиета, които ще ги чакат непосредствено по местата в залите.
 Българска киноверига открива комплекс с 8 кинозали в Bulgaria Mall за 3 милиона лв.
Българска киноверига открива комплекс с 8 кинозали в Bulgaria Mall за 3 милиона лв.

Киносалоните ще бъдат оборудвани със 700 първокласни разтегателни кресла

Веригата ще предлага и специфичната кинозала, която ще може да се употребява за прожекции, корпоративни събития и гейминг надпревари.

Сред проектите за развиване на новата локация са привличането на младата публика; образуване на фестивални прояви, внедряване на съвременна стратегия за лоялни клиенти, осъществяване на корпоративни събития и кино министър председатели.

В столицата има три киновериги " Синема сити ", " Арена " и " Сине гранд " и шест самостоятелни кина.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР