Кимбърли Хендерсън от Южна Каролина, била на 26 години, когато

...
Кимбърли Хендерсън от Южна Каролина, била на 26 години, когато
Коментари Харесай

Бременна майка на 3 деца хванала мъжа си в изневяра и искала да направи аборт, но видяла знак

Кимбърли Хендерсън от Южна Каролина, била на 26 години, когато останала самотна майка – предадена и изоставена от своя обичан човек и изправена пред ужасяващ избор.

След като Кимбърли схванала за изневерите на половинката си, тя се почувствала съкрушена. С три дребни деца за момичето било мъчно да си показа по какъв начин ще се оправи сама с тях.

Ситуацията се утежнила от новината за бременността й с четвъртото й дете. Момичето било насила да предприеме обезверена стъпка: да направи аборт.

Съдбата обаче решила друго и, както самата Хендерсън споделя, й изпратила знаци, предупреждавайки я за грешката.

В деня на планувания аборт щерка й се разболяла и Кимбърли трябвало да откри бавачка за нея. По пътя към клиниката тя се заблудила и мъчно откри верния път. В резултат на това момичето закъснява за часа си и надълбоко в себе си се надява лекарят да не я одобри. Но рецепционистката показала схващане и закъснението не изиграло огромна роля.

 Бременна майка на 3 деца хванала мъжа си в невярност и желала да направи аборт, само че видяла знак

„ Докато чаках да ме пприемат, нервите ми бяха на ръба. Очите ми плувнаха безконечен поток от сълзи. Струваше ми се, че целият ми свят се срутва, само че никой не забелязваше това: всички към мен седяха и си гледаха работата, някои четоха книга, други говореха по телефона, до момента в който аз просто не намирах място за себе си. От една страна се убеждавах, че това е наложителна стъпка, че не мога сама да родя четвърто дете, само че от друга се усещах по този начин, като че ли върша непоправима неточност “, спомня си оня ден момичето.

Тя възприела утринните си проблеми като знак свише, някой доста желал да я разубеди да направи аборт.

Последният късмет да трансформирала решението си пристигна, когато админът я извикал. Докато Кимбърли ровела в чантата си за персоналните си документи, от нея изпаднала листовка, оставена от клиентите на момичето на работа.

На него било  изписано име на черква, а на противоположната страна имало стих от книгата на оракул Исая:

„ Не пердах се, тъй като Аз съм с тебе; не се ужасявай, тъй като Аз съм твой Бог; ще те укрепя, да! Ще ти оказа помощ. Да! Ще те поддържа с праведната Си десница. “

Вече нямала подозрения: Бог се опитвал да я предизвести. Освен това в сложния моментприятелите на момичето й се притекли на помощ, обещавайки да бъдат до нея, колкото и да й е мъчно.

Тогава тя споделила на служителката в клиниката, че е трансформирала решението си и тръгнала. По пътя към вратата срещнала младо момиче на не повече от 20 години, което седяло на рецепцията с жертван тип.

„ Момичето ме попита дали съм подготвена да направя аборт, само че аз споделих, че съм трансформирала решението си. Тя отговори, че би желала да бъде толкоз смела, само че просто няма различен избор. Стана ми доста мъчително за нея, изглеждаше толкоз тъжна. Тогава тя изрече фраза, която отеква в мен и до през днешния ден:

„ Когато видиш лицето на детето си за първи път, ще схванеш, че си постъпила вярно, като си тръгнала през днешния ден отсам. “

Излизайки от клиниката, Кимбърли се почувствала по този начин, като че ли тежест паднала от раменете й. Усещала невероятна лекост и убеденост в правилността на своето решение.

Бременността протекла тежко и без мощно мъжко рамо наоколо било доста мъчно да се оправи с три деца. Но момичето не се отказало, фамилията и приятелите й били постоянно до нея.

А през септември 2013 година тя родила щерка, която нарекла Вайда Евърли, което значи „ прелестен живот “.

„ Спомням си мига, когато ми дадоха да държа моето малко знамение. Не можах да сдържа сълзите си, само че за разлика от оня злощастен ден, това бяха сълзи на откровено благополучие. Разбрах, че момичето на рецепцията е безусловно право. Това дете е просто ангел, с смут си припомням по какъв начин едвам не я изгубих “, споделя Кимбърли.

Популярно видео демонстрира по какъв начин Хендерсън пее приспивна ария на щерка си. Както споделя тя, това е обичаната им ария.

А друго видео, в което пее приспивна ария на щерка си, я прави известна и притегля вниманието на медии продуценти, като Кимбърли даже взе участие в American Idol.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg