Ким Кардашян шашна феновете си за пореден път. След като

...
Ким Кардашян шашна феновете си за пореден път. След като
Коментари Харесай

Лукс за милиони: Ким и Кание в частен самолет

Ким Кардашян шашна почитателите си за следващ път. След като нае пожарна, с която да избави дома си от вилнеещите пожари в Калифорния, звездата и брачният партньор ѝ се качиха на частния Боинг 747. Оказа се, че екстравагантният полет е възложен на Кание Уест от стилния бранд, произвеждащ неговата специфична линия от маратонки.

Въпреки че е привикнала с лукса, Ким показа, че е впечатлена от опциите, които предлага летателният уред. Той може да побере над 660 души, като цената на билета за едночасов полет коства сред 2 и 10 000 $ на човек.

Кардашян качи фотоси и от интериора на самолета, който разполага с няколко мултифункционални стаи, измежду които кухня, спалня, офис и фитнес.

„ Вие просто се качихте на персоналния Боинг 747 за „ дълъг полет “. Колко ви струваше, може би 2-3 милиона $? Може би било по-честно, в случай че бяхте дарили същата сума, с цел да възстановите атмосферата от няколкостотинте тона въглероден диоксид, с които сте я замърсили “, написа потребителка под обявата на риалити звездата.

„ Никога преди не съм се качвала на сходно нещо. Казах си: О, боже мой... “, споделя още Ким и пусна видео, с което прави виртуална разходка на почитателите си из големия аероплан.

Кардашян прави обиколка из голяма спалня с огромно двойно легло, мраморна баня и столова, след което се качва на различен етаж от летателния уред, на който се намира фитнесът.

Все още не се знае до каква степен е бил „ дългият полет “, както го дефинира брачната половинка на Кание Уест, нито дали той е бил негова волност или по-скоро маркетингов трик на екипа му.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР