Ким Кардашиян разкри колко много усилия ѝ е коствало, за

...
Ким Кардашиян разкри колко много усилия ѝ е коствало, за
Коментари Харесай

Какво ли не правим, за да сме красиви: Трима души трябвало да натикат Ким в роклята на Мерилин Монро

Ким Кардашиян разкри какъв брой доста старания ѝ е коствало, с цел да се побере в емблематичната рокля на Мерилин Монро на Met Gala… Тя освен трябвало да отслабне с цели 16 кг, с цел да се покаже в тоалета на именитата холивудска актриса, само че и наподобява, че самото обличане е било рисково прекарване. 

Цели три седмици Ким била на безсърдечен подготвителен хранителен режим, с цел да заблести на аления килим като Монро. Самата Кардашиян признава, че цели трима души ѝ асистирали, до момента в който е обличала роклята и все пак, ципът на гърба не е бил закопчан до дъно. Все отново, да не забравяме, че този тоалет коства цяло положение и е било значимо освен да стои добре върху Ким, само че и да остане цялостен.



Разбира се, тя трябвало да направи няколко проби на красивата рокля, преди да има правото да го облече на лъскавото събитие, а Пийт е бил до нея и в това начинание. Ким посетила мястото, където се съхранява роклята, в музея " Рипли ", както и други облекла и движимости на безконечния секссимвол на Холивуд, в това число и именит необятен пулове на актрисата, за който Кардашиян се пошегува, че ще облече, ако не се побере в тясната рокля.

Друг любопитен факт към историята за визията на Ким като Мерилин е, че в действителност е било мъчно да убеди шефа на " Рипли " да ѝ заеме роклята, въпреки и против много солидна сума. Сделката е била направена, с помощта на майката на Ким - Крис Дженър. 

 Ким Кардашиян

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР