Килиан Мбапе бе повикан в националния отбор на Франция за

...
Килиан Мбапе бе повикан в националния отбор на Франция за
Коментари Харесай

Дешан включи контузения Мбапе в отбора на Франция

Килиан Мбапе бе извикан в националния тим на Франция за идните срещи от Лигата на нациите, макар че е контузен. Звездата на ПСЖ получи контузия по време на мача с предходната седмица. Някои от прогнозите бяха, че той ще е отвън терените няколко седмици.

Селекционерът на " петлите " Дидие Дешан съобщи, че е присъединил Мбапе, тъй като има очаквания, че той ще може да разчита на него. " Не е несъмнено, че той няма да може да играе. Ако го включвам в лист, това значи, че е доста евентуално той да е разполагаем за мача с Португалия в събота. Ако всичко се развие добре, той ще е на линия ", разяснява Дешан.

" Разбирам позицията на клубните треньори. Няма спор с никой. Никога не съм поемал опасности във връзка с играчи. Не съм против Тухел. Той би трябвало да управлява мачовете си с отговорност към резултатите, само че това важи и за мен с тима на Франция ", добави той.

Here's our 26-man squad for the upcoming games against Finland, Portugal and Sweden, with a first call-up for Marcus Thuram! See you Monday boys!
— French Team (@FrenchTeam)
Нападателят на получи първа повиквателна и може да дебютира за Франция. Синът на някогашния съотборник на Дешан Лилиан Тюрам се показва чудесно от началото на сезона и прикова вниманието с двата си гола против в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР