Вратарят Александър Нюбел е изненадан от повиквателната за разширения отбор

...
Вратарят Александър Нюбел е изненадан от повиквателната за разширения отбор
Коментари Харесай

Нюбел: Вече си бях планирал ваканция, но се радвам, че ще я пропусна

Вратарят Александър Нюбел е " сюрпризиран " от повиквателната за разширения тим на Германия за европейското състезание по футбол. Той е един от петимата играчи на Щутгарт, които попаднаха в листата на националния селекционер Юлиан Нагелсман. Останалите са Крис Фюрих, Максимилиан Мителщадт, Валдемар Антон и Дениз Ундав.

През предходната година Щутгарт едвам избегна изпадане през плейофите на Бундеслигата, само че през тази година тимът се класира за Шампионската лига.

" Научих новината във вторник вечер. Вече си бях възнамерявал почивка, само че се веселя доста, че ще я пропусна. Щях да отивам на сафари в Танзания, само че това мога да го направя и през идващите няколко години ", съобщи Нюбел, представен от ДПА.

Нюбел е вратар и се чака да бъде четвърта алтернатива за националния тим след Мануел Нойер, Марк-Андре тер Щеген и Оливер Бауман. Той съобщи, че към момента не знае каква ще бъде ролята му в тима, само че е мощно окуражен да помогне.

" Футболът е екипен спорт. Мисля си, че Ману и Марк-Андре са ясни като първи две варианти. Моята задача е да отида на лагера, да се показва добре и ще забележим това дали ще помогне. На процедура, най-важно е всички да създадем всичко по силите ни за Германия ", сподели още той. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР