Кикбокс шампионът Александър Петров ще се включи в предстоящата бойна

...
Кикбокс шампионът Александър Петров ще се включи в предстоящата бойна
Коментари Харесай

Александър Петров с битка в брутален правилник: За мен е вдъхновяващо

Кикбокс първенецът Александър Петров ще се включи в идната бойна галавечер Max Fight 44, която ще се организира на 2-ри август в Свети Влас край морето. Варненецът има към този момент 31 професионални дуела, от които 27 приключват с победа и е решил да вдигне летвата пред себе си.

След няколко сполучливи борби у нас и в чужбина, Александър в този момент се впуска самоуверено в новия устав на организацията - MAX-1, който заменя боксовите ръкавици с такива за ММА.

"Тренирам доста крепко всеки ден. Естествено тактическа сграда е малко по-различна поради по-малките ръкавици, само че основата е същата 'удряй тежкo', " показа Александър за MMA.BG

Правилникът, в който ще се състезава Александър в Max Fight 44 е основан на muay xtreme - муай тай борби, само че с по-малки ръкавици, което прави размяната на удари още по-ожесточена.

"Този устав е доста известен в Азия, а моята цел е там, " добавя Александър. "Обичам да опитвам, обичам борбите и провокациите. За някои хора може да е брутално, само че за мен е вдъхновяващо. "

Състезателят от клуб "Боил " ще се изправи на кръга в Свети Влас против умел украинец.

"Опонентът ми е от Украйна. Знам единствено че има борби в ММА и е по-наясно с използването на дребните ръкавици от мен. Въпреки това считам, че съм квалифициран физически и душевен за този мач. Очаквам борбата с неспокойствие. "

Зрелищното шоу Max Fight 44 към този момент разкри част от топ бойците, които ще вземат присъединяване. В една от предстоящите с интерес против непобедения Калоян Колев ще изиграе шампионска борба за купата в категория до 93 кг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР