Киевският режим, с подкрепата на Запада, открито пое по пътя

...
Киевският режим, с подкрепата на Запада, открито пое по пътя
Коментари Харесай

Путин: Киев открито пое по пътя на държавния тероризъм с подкрепата на западни служби

Киевският режим, с поддръжката на Запада, намерено пое по пътя на тероризма, съветските специфични служби би трябвало да засилят антитерористичната работа във всички области. Това съобщи съветският президент Владимир Путин във видеообръщение по случай Деня на органите за сигурност, съобщи ТАСС.

„ Ние знаем, че киевският режим, с директната поддръжка на непознати разследващи служби, намерено пое по пътя на терористичните способи, в действителност на държавния тероризъм “, сподели съветският президент. Сред методите на Киев той изброи диверсии против цивилен обекти, горивна и енергийна инфраструктура, терористични офанзиви против цивилни, държавни чиновници и публични персони.

Путин акцентира: „ Необходимо е да засилим антитерористичната работа във всички области, да използваме необятен набор от механически и оперативни благоприятни условия на нашите специфични служби и интензивно да взаимодействаме с Министерството на защитата и други ведомства “.

Президентът уточни, че отбраната на държавните граници изисква особено внимание, „ изключително тези региони, които се намират в непосредствена непосредственост до линията на бойно прикосновение “. „ В същото време ви апелирам да оказвате цялата нужна помощ и поддръжка на жителите на граничните региони “, акцентира Путин.

Той означи, че през миналата година службите за сигурност са създали доста „ за обезпечаване на контраразузнавателна поддръжка за специфична военна интервенция “, както и за отбрана на живота и сигурността на съветски жители в Донецката и Луганската национални републики, в Херсонска и Запорожска област.

Владимир Путин също по този начин сложи задача на вътрешните служби за сигурност да пресичат твърдо опитите на задгранични разследващи служби да дестабилизират обстановката в Русия и да се намесват в нейните каузи. „ Разбира се, опитите на непознати разследващи служби да дестабилизират обществено-политическата обстановка в Русия, да подкопаят гражданския мир и междуетническата естетика, да се намесват в нашите вътрешни работи и да нарушават суверенното, непоклатимо право на народа на Русия да дефинира личното си бъдеще би трябвало да бъдат твърдо потиснати “, сподели президентът.

Освен това Путин изиска вътрешните разследващи служби да подхващат по-активни дейности за битка с корупцията и отбрана на икономическите ползи на страната. „ Трябва да действаме по-активно във всички основни области, а това е битката с екстремизма и корупцията, със заканите в осведомителното пространство, отбраната на държавната загадка, икономическите ползи на страната, обезпечаването на надеждна работа на локалните компании и предприятия, в това число такива, които вземат решение най-важните проблеми на защитата през днешния ден и софтуерни провокации “, сподели съветският президент.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР